Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Dulceaţă de prune

Data:07.10.2013

Prunele se decojesc şi se îndepărtează sâmburele. Peste prunele astfel pregătite se adaugă... articol complet

Gogoşari umpluţi cu conopidă

Data:04.10.2013

Conopida se spală şi se desface în bucheţele mici, care se ţin 2 ore în apă cu sare.... articol complet

Tortul sultanului

Data:03.10.2013

Blatul se taie în două şi se însiropează foarte bine cu sirop din compot la care s-au... articol complet

Creveţi crocanţi

Data:02.10.2013

Creveţii se trec prin făină, apoi prin oul bătut cu puţină sare şi la final prin pesmet... articol complet

Compot de pere

Data:01.10.2013

Perele se spală şi se curăţă de coajă. Apoi se îndepărtează mijlocul cu seminţe şi se... articol complet

Ciocolată din cacao

Data:29.09.2013

Cacaua se cerne. Împreună cu untul se pune în blender şi se amestecă. Apa se pune pe foc şi... articol complet

Friptură din pulpă de mistreţ la slow cooker

Data:27.09.2013

Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se... articol complet

Păstrugă cu sos piccata

Data:26.09.2013

Peştele se curăţă şi se taie rondele. Se presară cu sare şi piper şi se lasă să stea 20... articol complet

Omletă cu roşii

Data:25.09.2013

Ceapa se taie mărunt; la fel şi ardeiul iute şi ghimbirul. Într-o tigaie se încinge untul... articol complet

Tort Saint Honore

Data:24.09.2013

Aluatul de tartă se întinde într-un cerc cu diametrul de 24 cm. Se pune pe hârtie de copt,... articol complet

Dulceaţă de struguri albi

Data:23.09.2013

Se scot sâmburii din boabele de struguri. Se pune la fiert apa cu zahărul şi sucul de la... articol complet

Mâncare de gogonele

Data:20.09.2013

Gogonelele se taie felii. La fel şi roşiile şi ardeii. Toate legumele se pun în wok, se... articol complet

Cuş-cuş cu peşte afumat

Data:19.09.2013

Ardeiul se taie cubuleţe, morcovul se rade, ceapa se taie în fâşii de aproximativ 1 cm, iar... articol complet

Gogonele murate

Data:18.09.2013

Se aranjează în borcan gogonelele şi morcovii, alternând cu usturoi tăiat felii şi beţe... articol complet

Salată de vinete cu roşii coapte şi ardei copţi

Data:17.09.2013

Se coc roşiile. Se curăţă de coajă şi se pasează. Se coc ardeii. Se curăţă de coajă... articol complet

Dulceaţă de pepene roşu

Data:16.09.2013

Pepenele se curăţă de coajă cu ajutorul unui cuţit. Se taie în felii şi se îndepărtează... articol complet

Ciorbă din gâturi de curcan

Data:13.09.2013

Gâturile se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează dacă este nevoie. Ardeiul, morcovul,... articol complet

Tort Pavlova

Data:12.09.2013

Albuşurile se bat spumă. Când s-a obţinut spuma, se adaugă zahărul treptat, apoi oţetul... articol complet

Salată de gogonele cu gogoşari

Data:11.09.2013

Gogoşarii se spală, se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie felii. Gogonelele se... articol complet

Dulceaţă de smochine

Data:10.09.2013

Smochinele se curăţă de coajă. Apa şi zahărul se pun pe foc. Când începe să fiarbă se... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]