Retete prezentate pe intelesul tuturor
Orez cu peşte afumat
Data:28.02.2013Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt. Ardeiul se taie cubuleţe şi se adaugă peste... articol complet
Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie
Data:27.02.2013Într-un vas termorezistent, uns cu ulei, se aşează pulpele de pui. Se condimentează cu sare... articol complet
Ştiucă la cuptor cu bere neagră
Data:26.02.2013Ştiuca se curăţă de solzi, se eviscerează, apoi se taie rondele. Se presară cu sare şi se... articol complet
Omletă din albuşuri cu brânză
Data:25.02.2013Brânza telemea şi caşcavalul se rad şi se amestecă. Ardeiul se curăţă de seminţe şi se... articol complet
Pui în crustă de orez cu sos de lămâie
Data:22.02.2013Orezul se pune la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când orezul... articol complet
Piept de pui în stil indian
Data:21.02.2013Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie cubuleţe. Pieptul de pui se taie şi el... articol complet
Noodles cu mazăre şi somon
Data:20.02.2013Pastele de orez se pun în apă clocotită cu sare. Se lasă să stea 4-5 minute. Se scurg de... articol complet
Porc în sos dulce-acrişor în stil thailandez
Data:19.02.2013Carnea de porc se taie fâşii. Bucăţile de carne se trec prin făină şi se prăjesc în ulei... articol complet
Moelleux au chocolat
Data:18.02.2013Se topeşte ciocolata cu untul pe baie de apă. Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă... articol complet
Salata de castraveţi cu ceapă verde şi măsline
Data:15.02.2013Castravetele verde se spală, apoi se scrijeleşte cu ajutorul unei furculiţe. Se taie în... articol complet
Scrumbie cu cartofi la cuptor
Data:14.02.2013Scrumbia se curăţă de solzi şi intestine, apoi se taie fileuri. Fileurile de scrumbie se... articol complet
Pui mănăstiresc
Data:13.02.2013Puiul se porţionează. Potroacele (spate, gât, vârfuri de aripi) se pun la fiert în apă cu... articol complet
Limbă de porc cu maioneză şi castraveţi muraţi
Data:12.02.2013Limba de porc fiartă se taie cubuleţe. Se pune peste maioneză. Se adaugă castraveţii... articol complet
Pariziene cu mere
Data:11.02.2013Aluatul se frământă la maşina de făcut pâine. Se pune laptele, apoi ouăle, zahărul, untul... articol complet
Caras la cuptor cu sos de lămaie şi pătrunjel
Data:08.02.2013Se curăţă carasul de solzi şi se eviscerează. Se spală bine cu apă rece. Se condimentează... articol complet
Pulpe de pui cu roşii şi suc de lămâie la slow cooker
Data:07.02.2013Pe fundul vasului de ceramică se pun câteva roşii decojite şi se presează puţin. Peste... articol complet
Calcan cu suc de lămâie şi portocală la grătar
Data:06.02.2013Lămâia şi portocala se storc, iar sucul lor se amestecă cu condimentele. Acest amestec se... articol complet
Raţă pe varză
Data:05.02.2013Se pregăteşte o supă de pui din spinare, aripi şi măruntaie. Se pun toate la fiert în apă... articol complet
Alcazale
Data:04.02.2013Albuşurile se bat spumă. Se adaugă zahărul şi se bat în continuare până se topeşte... articol complet
Salată verde cu piept de pui şi crudităţi
Data:01.02.2013Lămâia se storce. Morcovul, ţelina şi mărul se dau pe răzătoare şi se stropesc imediat cu... articol complet