Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Orez cu peşte afumat

Data:28.02.2013

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt. Ardeiul se taie cubuleţe şi se adaugă peste... articol complet

Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie

Data:27.02.2013

Într-un vas termorezistent, uns cu ulei, se aşează pulpele de pui. Se condimentează cu sare... articol complet

Ştiucă la cuptor cu bere neagră

Data:26.02.2013

Ştiuca se curăţă de solzi, se eviscerează, apoi se taie rondele. Se presară cu sare şi se... articol complet

Omletă din albuşuri cu brânză

Data:25.02.2013

Brânza telemea şi caşcavalul se rad şi se amestecă. Ardeiul se curăţă de seminţe şi se... articol complet

Pui în crustă de orez cu sos de lămâie

Data:22.02.2013

Orezul se pune la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când orezul... articol complet

Piept de pui în stil indian

Data:21.02.2013

Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie cubuleţe. Pieptul de pui se taie şi el... articol complet

Noodles cu mazăre şi somon

Data:20.02.2013

Pastele de orez se pun în apă clocotită cu sare. Se lasă să stea 4-5 minute. Se scurg de... articol complet

Porc în sos dulce-acrişor în stil thailandez

Data:19.02.2013

Carnea de porc se taie fâşii. Bucăţile de carne se trec prin făină şi se prăjesc în ulei... articol complet

Moelleux au chocolat

Data:18.02.2013

Se topeşte ciocolata cu untul pe baie de apă. Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă... articol complet

Salata de castraveţi cu ceapă verde şi măsline

Data:15.02.2013

Castravetele verde se spală, apoi se scrijeleşte cu ajutorul unei furculiţe. Se taie în... articol complet

Scrumbie cu cartofi la cuptor

Data:14.02.2013

Scrumbia se curăţă de solzi şi intestine, apoi se taie fileuri. Fileurile de scrumbie se... articol complet

Pui mănăstiresc

Data:13.02.2013

Puiul se porţionează. Potroacele (spate, gât, vârfuri de aripi) se pun la fiert în apă cu... articol complet

Limbă de porc cu maioneză şi castraveţi muraţi

Data:12.02.2013

Limba de porc fiartă se taie cubuleţe. Se pune peste maioneză. Se adaugă castraveţii... articol complet

Pariziene cu mere

Data:11.02.2013

Aluatul se frământă la maşina de făcut pâine. Se pune laptele, apoi ouăle, zahărul, untul... articol complet

Caras la cuptor cu sos de lămaie şi pătrunjel

Data:08.02.2013

Se curăţă carasul de solzi şi se eviscerează. Se spală bine cu apă rece. Se condimentează... articol complet

Pulpe de pui cu roşii şi suc de lămâie la slow cooker

Data:07.02.2013

Pe fundul vasului de ceramică se pun câteva roşii decojite şi se presează puţin. Peste... articol complet

Calcan cu suc de lămâie şi portocală la grătar

Data:06.02.2013

Lămâia şi portocala se storc, iar sucul lor se amestecă cu condimentele. Acest amestec se... articol complet

Raţă pe varză

Data:05.02.2013

Se pregăteşte o supă de pui din spinare, aripi şi măruntaie. Se pun toate la fiert în apă... articol complet

Alcazale

Data:04.02.2013

Albuşurile se bat spumă. Se adaugă zahărul şi se bat în continuare până se topeşte... articol complet

Salată verde cu piept de pui şi crudităţi

Data:01.02.2013

Lămâia se storce. Morcovul, ţelina şi mărul se dau pe răzătoare şi se stropesc imediat cu... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]