Retete prezentate pe intelesul tuturor
Friptură de curcan în sos de vin cu usturoi verde
Data:06.06.2013Se face un amestec de condimente cu sare şi ulei, cu care se ung foarte bine bucăţile de... articol complet
Tartă cu brânză şi somon afumat
Data:05.06.2013Biscuiţii se dau la cutter sau prin maşina de tocat. Se amestecă foarte bine cu untul.... articol complet
Ştiucă în sos de vin şi lămâie la cuptor
Data:04.06.2013Rondelele de ştiucă se şterg cu prosop de hârtie. Usturoiul se pisează cu sare, piper şi... articol complet
Dulceaţă de bujori de munte
Data:03.06.2013Florile de bujori se curăţă de codiţe şi frunzuliţe. Jumătate din cantitatea de flori se... articol complet
Omletă spaniolă cu mazăre
Data:30.05.2013Cartofii se taie cubuleţe mici şi se pun la fiert în apă cu sare. Mazărea se fierbe şi ea... articol complet
Paste cu mazăre, şuncă şi smântână
Data:29.05.2013Ceapa se taie mărunt, iar şunca se taie fâşii. Se face un amestec cu mazărea fiartă în... articol complet
Bavareză cu căpşuni şi ciocolată
Data:28.05.2013Căpşunile se pun pe foc cu zahărul. Se lasă pe foc până se dizolvă zahărul, apoi se... articol complet
Focaccia
Data:25.05.2013Se pun ingredientele în maşina de făcut pâine, mai întâi apa şi uleiul, apoi sarea,... articol complet
Bulete de caşcaval
Data:22.05.2013Untul se pune pe foc cu apa. Se adaugă făina şi se omogenizează. Se adaugă caşcavalul ras... articol complet
Somon cu sos de muştar şi vin la cuptor
Data:21.05.2013Rondelele de somon se presară cu sare şi busuioc şi se aranjează într-un vas termorezistent... articol complet
Clătite de ciocolată cu îngheţată de vanilie
Data:20.05.2013Laptele se încălzeşte împreună cu untul şi ciocolata ruptă în bucăţi mici, până se... articol complet
Porc cu mango şi paste din orez
Data:17.05.2013Carnea se taie fâşii potrivite. Bucăţile de carne se prăjesc în puţin ulei, într-o... articol complet
Salată de fructe
Data:16.05.2013Ananasul se taie cubuleţe. Rodia se desface. Portocalele se desface în felii şi se de taie... articol complet
Caras marinat la cuptor
Data:15.05.2013Ardeiul iute uscat se mărunţeşte, apoi se pisează împreună cu usturoiul şi un praf de... articol complet
Piept de curcan la grătar
Data:14.05.2013Pieptul de curcan se tranşează în bucăţi nu foarte groase. Usturoiul se pisează şi se... articol complet
Tigaie cu legume şi ouă ochi
Data:13.05.2013Într-o tigaie se încinge puţin ulei şi se căleşte dovlecelul tăiat cuburi, până se... articol complet
Chec
Data:30.04.2013Albuşurile se separă de gălbenuşuri, apoi se bat spumă cu zahărul, până se obţine o... articol complet
Omletă provensală
Data:29.04.2013Ardeiul se taie cubuleţe. Prazul se taie mărunt. La fel şi ceapa... articol complet
Somn cu ierburi aromatice la cuptor
Data:26.04.2013Peştele se curăţă, se spală, apoi se taie rondele. Se presară cu sare, piper, şi celelalte... articol complet
Piure de cartofi cu caşcaval
Data:25.04.2013Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare. Se scurg de zeama în... articol complet