Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Friptură de curcan în sos de vin cu usturoi verde

Data:06.06.2013

Se face un amestec de condimente cu sare şi ulei, cu care se ung foarte bine bucăţile de... articol complet

Tartă cu brânză şi somon afumat

Data:05.06.2013

Biscuiţii se dau la cutter sau prin maşina de tocat. Se amestecă foarte bine cu untul.... articol complet

Ştiucă în sos de vin şi lămâie la cuptor

Data:04.06.2013

Rondelele de ştiucă se şterg cu prosop de hârtie. Usturoiul se pisează cu sare, piper şi... articol complet

Dulceaţă de bujori de munte

Data:03.06.2013

Florile de bujori se curăţă de codiţe şi frunzuliţe. Jumătate din cantitatea de flori se... articol complet

Omletă spaniolă cu mazăre

Data:30.05.2013

Cartofii se taie cubuleţe mici şi se pun la fiert în apă cu sare. Mazărea se fierbe şi ea... articol complet

Paste cu mazăre, şuncă şi smântână

Data:29.05.2013

Ceapa se taie mărunt, iar şunca se taie fâşii. Se face un amestec cu mazărea fiartă în... articol complet

Bavareză cu căpşuni şi ciocolată

Data:28.05.2013

Căpşunile se pun pe foc cu zahărul. Se lasă pe foc până se dizolvă zahărul, apoi se... articol complet

Focaccia

Data:25.05.2013

Se pun ingredientele în maşina de făcut pâine, mai întâi apa şi uleiul, apoi sarea,... articol complet

Bulete de caşcaval

Data:22.05.2013

Untul se pune pe foc cu apa. Se adaugă făina şi se omogenizează. Se adaugă caşcavalul ras... articol complet

Somon cu sos de muştar şi vin la cuptor

Data:21.05.2013

Rondelele de somon se presară cu sare şi busuioc şi se aranjează într-un vas termorezistent... articol complet

Clătite de ciocolată cu îngheţată de vanilie

Data:20.05.2013

Laptele se încălzeşte împreună cu untul şi ciocolata ruptă în bucăţi mici, până se... articol complet

Porc cu mango şi paste din orez

Data:17.05.2013

Carnea se taie fâşii potrivite. Bucăţile de carne se prăjesc în puţin ulei, într-o... articol complet

Salată de fructe

Data:16.05.2013

Ananasul se taie cubuleţe. Rodia se desface. Portocalele se desface în felii şi se de taie... articol complet

Caras marinat la cuptor

Data:15.05.2013

Ardeiul iute uscat se mărunţeşte, apoi se pisează împreună cu usturoiul şi un praf de... articol complet

Piept de curcan la grătar

Data:14.05.2013

Pieptul de curcan se tranşează în bucăţi nu foarte groase. Usturoiul se pisează şi se... articol complet

Tigaie cu legume şi ouă ochi

Data:13.05.2013

Într-o tigaie se încinge puţin ulei şi se căleşte dovlecelul tăiat cuburi, până se... articol complet

Chec

Data:30.04.2013

Albuşurile se separă de gălbenuşuri, apoi se bat spumă cu zahărul, până se obţine o... articol complet

Omletă provensală

Data:29.04.2013

Ardeiul se taie cubuleţe.    Prazul se taie mărunt.    La fel şi ceapa... articol complet

Somn cu ierburi aromatice la cuptor

Data:26.04.2013

Peştele se curăţă, se spală, apoi se taie rondele. Se presară cu sare, piper, şi celelalte... articol complet

Piure de cartofi cu caşcaval

Data:25.04.2013

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare. Se scurg de zeama în... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]