Retete prezentate pe intelesul tuturor
Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval
Data:25.04.2013Pulpele de pui se spală şi se taie pe jumătate. Se prăjesc în puţin ulei. Când sunt... articol complet
Penne cu fasole roşie
Data:24.04.2013Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Salamul tăiat fâşii se prăjeşte. Se... articol complet
Tartă rustică cu mere, gutui şi nuci
Data:23.04.2013Se pregăteşte aluatul pentru tartă. Se amestecă făina cu un praf de sare, apoi se adaugă... articol complet
Mâncare de ştevie cu ciuperci şi roşii cherry
Data:22.04.2013Ceapa verde se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă usturoiul mărunţit şi... articol complet
Prăjitură cu morcovi
Data:20.04.2013Morcovul se curăţă şi se rade pe răzătoarea mică. Ouăle se bat foarte bine cu zahărul.... articol complet
Somn pe grătar cu sos de iaurt şi castravete murat
Data:19.04.2013Peştele se curăţă de intestine şi se porţionează în rondele. Se presară cu sare şi se... articol complet
Cremşnit
Data:18.04.2013Cele două foi din pachetul de aluat foietaj, se coc separat. Înainte de a se întroduce la... articol complet
Spaghetti cu sos de roşii, capere şi ciuperci
Data:17.04.2013Roşiile decojite se pun în tigaie şi se fierb până se îngroaşă puţin sosul. Se pun... articol complet
Ochiuri cu kaizer la cuptor
Data:16.04.2013Vasele de ceramică se ung cu unt. Kaizerul se taie fâşii şi se pune la baza vaselor. Frunzele... articol complet
Pulpă de curcan la tavă cu cartofi, kaizer, sos de legume şi portocală
Data:15.04.2013Se rade coaja de portocală. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu rozmarinul, salvia,... articol complet
Supă cu tăiţei de orez şi ciuperci shitake
Data:12.04.2013Ciupercile shitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ardeiul şi morcovul se taie făşii.... articol complet
Anghilă la cuptor cu roşii şi lămâie
Data:11.04.2013Anghila se curăţă, se îndepărtează pielea, apoi se porţionează. Bucăţile se aranjează... articol complet
Lichior de ouă cu vanilie
Data:10.04.2013Se separă ouăle, apoi se bat gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat, până când... articol complet
Ouă cu sos de muştar
Data:09.04.2013Se fierb ouăle tari, în apă cu sare. Castraveţii se taie cubuleţe. Făina se prăjeşte în... articol complet
Fazan în vin la slow cooker
Data:08.04.2013Baconul se taie fâşii subţiri. Ceapa se toacă mărunt. Fazanul întreg, bine spălat şi... articol complet
Ruladă cu cremă de frişcă şi ciocolată
Data:05.04.2013Frişca lichidă se bate. Se adaugă şi întăritorul, apoi se bate foarte bine. Se pune... articol complet
Păstrăv în crusta de pesmet la cuptor
Data:04.04.2013Usturoiul se pisează şi se amestecă cu toate condimentele, cu coaja rasă de lămâie şi cu... articol complet
Cartofi cu oregano şi lămâie la cuptor
Data:03.04.2013Se curăţă cartofii, se taie felii. Se adaugă oregano, sare, piper şi puţin ulei de... articol complet
Piept de gâscă cu ciuperci la slow cooker
Data:02.04.2013Boabele de coriandru se pisează. Se îndepărtează pielea de pe pieptul de gâscă, apoi se... articol complet
Creier pane
Data:01.04.2013Creierul de porc, bine spălat si curăţat de pieliţe, se pune la fiert în apă cu sare,... articol complet