Zarzare si corcoduse murate, foarte, foarte bune!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 27 Sep 2010, 22:00

 Pentru "pastila" de azi Bucataras in oras am 3 fotografii. Prima am facut-o unor zarzare si corcoduse murate. Zilele trecute am cumparat un borcan de muraturi asortate de la Olimpia. E prima data cind cumpar asa ceva, insa a meritat. Sint foarte bune, iar in plus am avut surpriza sa gasesc zarzare si corcoduse murate in el. Zarzarele erau in perioada in care nu-si formasera simburele. Sint crocante, excelente. Corcodelele au fost puse tot crude ... Acum, nu stiu cum ar fi un borcan de zarzare murate, insa insa in acesta, alaturi de castraveti, varza si ardei au iesit nemaipomenite.

A doua  fotografie am facut-o la Real (in AFI Cotroceni), unde am gasit rechin proaspat. Am si cumparat, desi pretul nu este chiar prietenos (60 ron kilogramul). Este foarte gustos si incomparabil cu rechinul congelat!

A 3-a fotografie este a unei cutii "La mosie" cu prune. Vreau sa va spun ca in primavara-vara am cumparat numai mere La mosie, care erau foarte gustoase, chiar daca nu aveau figura comerciala a  celor de import!

Comentarii (6)

27.09.2010, 22:51

Sefu ce bine arata rechinul ala

28.09.2010, 10:53

corcodusele erau in saramura sau in otet?

28.09.2010, 14:46

interesant, mie cred ca mi-ar fi placut borcanelul de muraturi!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia