In fiecare an, restaurantele cu pretentii se intrec in meniuri care mai de care mai spectaculoase. Iata cu ce s-au pregatit pentru trecerea dintre ani acum...
Revelion 2012 la Hotelul Marriott Bucuresti
Pret de persoana: 890 lei (- reducere 10% pentru plata in luna noiembrie)
Tematica: anii '60 / '70 / '80
Selecţiuni din meniu
Carpaccio din piept de raţă afumat | jeleu de fructe de pădure
Salată din carne de crab | salsa de mango şi papaya
Terină de raţă | chutney de smochine
Somon marinat cu martini | tăiţei din hrişcă
Bar de stridii | lamâie | vinegrette de ceapă
Creveţi la tigaie cu tequila | sos picant
Medalion de sturion | legume Niçoise
Antricot de vită la grătar | sos de piper verde
Scoici St. Jaques la tigaie | risotto cu parmezan Reggiano
Rossini de vită U.S. Black Angus | terină de ficat cu trufe
Cotlet de miel în crustă de fistic | soufflé de spanac
Terină de iepure cu trufe | sos de ciuperci de pădure
Cremă de zahăr ars cu boabe de Tonka | zmeură proaspătă
Cremă de mango | jeleu de zmeură
Cremă de zahăr ars cu Tia Maria şi crocant de alune
Mousse de mango | physalis caramelizate
Divertisment
Horia Brenciu și HB orchestra | Andreea | ASHA | DJ
Detaliile le gasiti AICI
Revelion 2012 la Hotelul Continental Bucuresti
Pret de persoana: 170 euro (- reducere 10% pentru plata in luna noiembrie)
Tematica: anii '30
Cocktail regal (Kir Royal)
Salata de smochine violete gratinate cu branza de capra
Crema de sparanghel cu aroma de trufe
Cochilie Saint-Jacques invaluita in baby spanac
Sorbetto de pepene galben
Muschi de vaca acompaniat cu trio de ciuperci, sos de vin si ciocolata
Tortul reginei
Pachet bauturi nelimitat (Vin alb / rosu, Whisky, Vodca, Campari, Rum, Gin, Cola, Fanta, Sprite, Sucuri de fructe, Apa plata / minerala)
Detaliile le gasiti AICI
Revelion 2012 la restaurantul Jaristea
Pret de persoana: 850 lei
Selectiuni din meniu:
I. Bufetul rece a la russe, dupa popota regimentului de garda Napoleon I
a. Limba de vitel cu sos Dijon si ridichii albe de luna Ninon placute amantei regale
b. Cega afumata de Volga insotita de capere si alte minunate vegetale
c. Morun in aspic cu oarece prazuri, morcovi si patrunjele
d. Telemea de Pind cu masline moi, curmale, coacaze cu piscoturi dupa tainica reteta
e. Masline de Thassos pe icre de crap dunarean
Tot bufetul rece a la russe este inconjurat de licorile ravnite la trecerea
Berezinei: vutci, cognacuri, tuica plebee, vermuturi si lemonade.
II. Mica ajunare a la Roumaine:
a. Fragedul purcel de lapte invalit in arpagic Ana Blandiana
b. Carnati de oaie Stroe Buzescu
c. Carnati de porc Iancu Jianu
d. Soric de pe burta prajit cu mirodenii tricolore
e. Cartofi si dovleac copt in testul de la Jii
f. Ardei rosii copti de la Moravia
Trebuitoare la ajunare vor fi vinurile albe si rosii, spaima regelui Burebista.
Se pot asezona dupa modelul nenea Iancu cu apa bulbucoasa, nu-l opreste Kera Calita nici la apa, nici la vin.
III. Dupa pauza romaneasca, garda bonapartista isi reintra in drepturi, zburatoarele isi dau obolul:
a. Royal curcan cu bureti de Piemont, campania din Italia
b. Gasca de Strassburg pe varza calita, prusian metod
c. Fazanul lordului Derby la frigare, impuscat cu alice de argint
d. Fructe murate a la Madame de SevigneFiece zburatoare se insoteste de anghinare in sos bordelez, gutuie coapta umpluta, piure de pere gascone, dupa dorinta fiecarui conviv, iar vinurile se adaugesc cumva cu spumantul de Champagne.
IV. S-a ajuns dupa multa truda, in sfarsit, la vremea desertului, aceste minunatii aduse din campania din Egipt
a. Baclavaua mamelucului
b. Saraygli pentru cadana
c. Rahaturi de Alep
d. Halva cu semnite Mocca
V. Pentru parisieni se adauga fermentatele branzeturi, bineinteles, cu licorile belicoase sau cele pasnice mai inainte incercate sau de minunatele liquiouri calugaresti de vorba lung
Detaliile le gasiti AICI
Revelion 2012 la Caru' cu bere
Pret de persoana: 450 lei
Selectiuni din meniu: - nu-s disponibile pe site
Mai multe detalii: - nepublicate inca pe site