Postat de Cristi_Roman in Condimente pe 6 Iun 2014 | 5970 vizualizari
Interesant si util acest articol,multumim
foarte bune informatiile, o sa-mi cumpar si eu !
foarte interesant!
Cristi, ce ma bucur ca ai scris despre turmeric, mai ales ca am luat si eu de curand doua borcanase si nu prea aveam idee in ce sa-l pun Super toate recomandarile, abia astept sa-l folosesc!
Multumesc si la turmeric va poftesc .
Turmenicul se mai foloseste si pentru orez.
este foarte aspectos si gustos in acelasi timp.
si mai exista o reteta de orez unde jumatate de orez este fiert fara turmenic iar jumatate,cu turmenic.Se amesteca apoi si sincer arata bine
multumim frumos,este bine de stiut
Si eu folosesc turmeric la unele preparate culinare . Il adaug si in ceai din cand in cand [ pentru a-i creste potentialul terapeutic trebuie adugat putin piper sau ghimbir ]. Fain articol
Am facut niste analize si asistenta nu a fost foarte priceputa .Am pus o pansament,unguent de galbenele + pudra turmeric si locul cu vanataie s-a vindecat in doua zile . La fel am procedat si cu o taietura urata .