Student in bucatarie (2): sosuri celebre si preparate din legume

Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 18 Mar 2011 | 5738 vizualizari

Comentarii (12)

18.03.2011, 20:40

grozave lucruri ai invatat!!

18.03.2011, 21:37

super, astept episodul urmator

18.03.2011, 23:11

Ooooo ce fain e la scoala asta a ta multumim ca ne-ai impartasit si noua cateva invataturi mie mi se par destul de incurcate,dar e de inteles avand in vedere ca eu doar ma joc prin bucatarie

19.03.2011, 09:41

super! te invidiem ( in modul constructiv vorbind) ! nu stiu daca la scolile noastre de bucatari poti invata astfel de lucruri!

19.03.2011, 13:44

cat de frumos povesteti... ..si ce scoala minunata...esti privilegiat de viata si ma bucur ca ne destainui si noua din minunata bucatarie franceza

19.03.2011, 18:48

Multumesc mult de tot, .
Am sa incerc sa dau cat mai multe mici secrete de acum incolo, ca pana in mai tot mai am de studiat.

19.03.2011, 18:51

Felicitari din toata inima...tot ceea ce faci si ceea ce daruiesti este minunat!

21.03.2011, 14:44

Imi face placere sa citesc articolele tale si de abia astept nr.3, m-ai captivat, parca as fi si eu acolo.
Nico

21.03.2011, 21:37

@RuxyRux - multumesc sincer
@nico15 - vine in 2-3 zile episodul 3, multumesc

25.03.2011, 05:44

Iti admir tenacitatea si dragostea de bucatarie. Te poarta viata pe unde nici nu-ti vine sa crezi si afli astfel o multime de lucruri minunate. Credeam ca trebuie sa mergi neaparat in Franta sa inveti despre sosurile frantuzesti, dar tu imi arati ca se poate oriunde. Important este sa vrei si sa ai profesorul potrivit. Iti doresc sa fii cel mai bun din grupa ta si sa ne "servesti" si noua preparatele tale. Bafta!!

26.03.2011, 22:19

29.03.2011, 23:52

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia