Rodrigo Meneses, ghidul nostru culinar prin Portugalia!

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR pe 11 Noi 2016, 14:22

Rodrigo Meneses, este protagonistul serialului de la Tv Paprika. Este un gurmand, desigur!  

In noiembrie si continuand in decembrie, Rodrigo, va fi prezent la Tv Paprika si ne va dezvalui tot ce este mai bun din bucataria portugheza.

Pe parcursul celor 14 episoade, Rodrigo considera ca totul este important in bucatarie pentru a prepara bucate gustoase de la cele mai simple pana la cele mai sofisticate. Fiind un pasionat al produselor naturale, este dornic mereu sa afle totul despre arta gatitului, totul despre ingrediente, totul despre mancarea perfecta.

Rodrigo Meneses, ghidul nostru culinar prin Portugalia!

 

Gustul Portugaliei

In noiembrie, de luni pana vineri de la ora 22:30

 

Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăţia, diversitatea şi caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin şi gustări rapide la standurile de pe drum.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia