Reteta anului 2013!

Postat de Bucataras in Concurs pe 6 Feb 2014, 08:37

Articol pe placul a 60 bucatarasi
comenteaza

Dragilor, ne pregatim de un nou concurs Reteta anului! De data aceasta, regulile se schimba! Vor putea intra in cursa pentru premii doar retetele postate pe www.bucataras.ro in anul 2013!

Vom avea 4 categorii la care se pot inscrie retete, aperitive, supe/ciorbe, fel principal si desert, iar datele de desfasurare sint urmatoarele:

DATA START INSCRIERE : 10 februarie, ora 12:00

click AICI ca sa inscrii reteta

DATA STOP INSCRIERE : 16 februarie, ora 23:59

DATA START VOTARE : 17 februarie, ora 00:00

DATA STOP VOTARE : 23 februarie, ora 23;59

Se vor califica in jurizare primele 25 de retete din fiecare categorie care string un minim de 50 de voturi (regulament)

Jurizare: 24 - 28 februarie

Juriul va fi format din urmatorii bucatarasi: Sylvia, Irina, Oana, Gaby, Miha si Bucataras. Fiecare dintre jurati va alcatui propriul Top 10 din retetele de pe fiecare categorie. Acestea vor fi punctate astfel:

Locul 1 din top 10 = 10 puncte

Locul 2 din top 10 = 9 puncte

...

Locul 10 din top 10 = 1 punct

Se aduna punctele si se face clasamentul final pe fiecare categorie!

Cistiga marele premiu reteta cu cele mai multe puncte dintre toate. Pe categoria ei, va intra in posesia premiului de categorie ocupanta locului 2! La egalitate de puncte, cistiga reteta care a avut mai multe voturi.

Optiunile juratilor nu se fac publice!

Anuntare castigatori: 1 martie!

Un concurent poate inscrie doar o reteta postata in 2013 pe www.bucataras.ro per fiecare categorie! Retetele postate pe alte siteuri nu pot intra in concurs!

Partenerul nostru in acest concurs este www.russellhobbs.ro, care ofera marele premiu retetei cistigatoare, dar si premiile de categorie. 

MARELE PREMIU: Un robot multifunctional RussellHobbs Desire

Mai multe detalii despre produs pe siteul www.russellhobbs.ro

Premiile de categorie va vor face diminetile mai frumoase pentru ca o zi buna incepe cu o cafea buna: Cafetiera Russell Hobbs din colectia Floral!

Mai multe detalii despre produs pe www.russellhobbs.ro

Fiti pe faza, revenim cu amanunte!

Va reamintim ultimii 3 cistigatori:

In 2010: Sarmalute in foi de vitza (vezi aici)

In 2011: Piftie reinventata (vezi aici)

In 2012: Tortul toameni (vezi aici)

Comentarii (56)

13.02.2014, 08:44

Dana,daca dai click pe pagina principala,acolo sus unde scrie "Reteta anului 2013" ti se deschide pagina cu retetele inscrise in concurs si ai acolo buton "Adauga reteta" .Pupici

16.02.2014, 23:46

oau daca ar fi sa scatig ar fi tare ca ii trimit robotul direct bunici mele ,sa vede-ti o mamaica la 78 de ani butonand asa ceva ca de fb ma intreaba cand merg pe la ea

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia