O gospodina din Bucuresti a crezut ce a citit pe ambalajul unei caseroale cu carne de pui si a optat pentru cel pe care scria ca e crescut "la tara".
Ajunsa acasa, a descoperit ca aspectul galben al puiului "de la tara" provenea de la vopsea.
Aceasta a postat pe pagina de Facebook o poza pentru a-i avertiza pe cei care ar putea face aceeasi greseala ca ea.
Oana C. spune ca puiul, despre care se spune ca este crescut in conditiile puiului sanatos de la tara, era vopsit sa para mai galbui si natural.
"Niste aripioare bronzate organic…*pui crescut lent, in peste 65 de zile*. Pe deasupra se observa vopseaua galbena si surpriza: interiorul caserolei nu s-a *bronzat* Pentru ca, probabil, au facut economie de colorant. Tot romanul sa creada ca este carne de pui galbena „de tara”. Colac peste pupaza, obsevam multe mamici care cumparau din hipermarket acest produs pentru copiii lor. Normal, doar este „sanatos””, a scris Oana C., pe pagina personala de Facebook.
Sursa foto si articol: stireazilei.com