Portocale luminarele

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 23 Noi 2009, 20:25

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Portocale luminarele

Iei o portocala si ii tai un "capac" de dimensiunea unei luminarele. Apoi cu o lingurita sau un cutit scoti o parte din miez pentru a introduce luminarica. Pe margine poti pune "cuisoare", astfel obtii un excelent ornament pentru masa de Craciun.

Comentarii (11)

21.06.2010, 20:04

de unde cumparam portocala asta victoriana> sau e una si aceeasi cu portocala normala?
))

25.06.2010, 16:10

Cristinne, o portocala normala dar care sa fie in stare perfecta si sa fie proaspata

20.09.2010, 21:54

foarte frumoase

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia