(P) Cuptorul electric- un ajutor de nadejde in bucatarie

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 16 Sep 2014 | 11230 vizualizari

Comentarii (7)

16.09.2014, 09:12

Andrei are cuptor electric . este o placere sa gatesc cu el
Ce sa zic .... de mare viitor daca ne taie vecinii gazul

16.09.2014, 09:15

Si eu imi doresc foarte mult , coace uniform si nu arde precum unul cu gaz ........sau poate s-a stricat al meu

16.09.2014, 09:15

Prea il lauzi,inseamna ca stii tu ceva.....

16.09.2014, 09:37

pizza iese excelenta in cuptorul electric, iese uniforma si iese cu o crusta subtire

16.09.2014, 10:15

Si eu am optat [entru cuptor electric la aragaz,chiar daca plita e pe gaz.
Iese treaba faina cu el ,mai ales la prajitureala.

Ina

Ina
16.09.2014, 13:34

eu am cuptor cu halogen si sunt foarte multumita de el

16.09.2014, 21:57

Eu folosesc cuptorul electric ... si este super !!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia