Televiziunea TV Paprika, una din preferatele noastre în materie de sfaturi de gătit și inspirație pentru rețete, lansează din 15 octombrie o nouă producție locală cu îndrăgitul Antonio Passarelli.
Simpaticul chef Antonio nu va fi singur de această dată, ci însoțit chiar de fiul său, chef și el, Michael Passarelli. Cei doi sunt gazdele noi producții, o emisiune de 10 episoade a câte 30 de minute, produsă și difuzată de TV Paprika de luni până vineri de la ora 21:30.
Distracția, glumele și buna dispoziție sunt atributele celor doi chefi, care îi vor ține alături de ei pe telespectatori, iar rețetele pe care le prezintă în fiecare episod sunt de-a dreptul delicioase și ușor de preparat de către oricine dorește să le încerce.
Antonio Passarelli se află în țara noastră de aproape trei decenii, iar Michael, după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. Într-un interviu acordat presei, Michael a lăudat legumele din țara noastră pentru diversitatea și gustul lor.
Urmând calea tatălui său, după ani de călătorii, studii și experiență în Europa, Michel vine în România pentru a-și fructifica cunoștințele în noua emisiune a postului TV Paprika. Emisiunea lor este o dovadă vie a faptului că generațiile diferite pot fi compatibile. Obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și diversitatea bucatelor, care pot fi inspirate din aceleași surse de amintiri, bazate pe o puternică relație tată-fiu.
Când Michael a venit prima dată în România, n-a scos un cuvânt în românește timp de 8 luni de zile, apoi
Din 15 octombrie, haideți pe TV Paprika pentru o porție de bună dispoziție și mâncare delicioasă!