Legumele în patiserie

Postat de RODIMUR in Legume pe 8 Sep 2018 | 2483 vizualizari

Comentarii (7)

08.09.2018, 15:11

Da Rodica este foarte la moda acest tip de patiserie cu legume. Interesant
Eu am indraznit am facut un desert cu avocado, un Bavarois cu avocado- foarte bun si deosebit.
Bun ...in principiu avocado-ul este un fruct desi este consumat de obicei ca o leguma.
Pentru copii recomand muffins, gaufre si checuri cu legume.
Am facut gaufre sarate cu broccoli, baiatului meu i-au placut foarte mult si-n mod normal nu este fan de brocoli .
te pup

08.09.2018, 15:54

Multumesc frumos, Catalina! Stiu ca in Franta, lumea indrazneste sa prepare de toate si sa incerce gusturi noi...

09.09.2018, 22:27

Bune!

09.09.2018, 22:43

Adi,

22.09.2018, 20:42

Nu sunt chiar asa indrazneata. Am mai facut cate un sos de fructe langa o rata sau o carne mai aparte, dar in rest nu suntem noi genul ala care sa ne placa asa combinatii.

22.09.2018, 21:05

Exact aceeași părere am și eu, Rocsi...Dar cine-i mai curios, sau îndrăzneț, poate face minuni...

22.09.2018, 21:30

Da! Eu ma bucur cand vad oameni care fac incercari indraznete, ca mananca fel si fel de chestii! Eu si ai mei nu putem.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia