Invitație la eveniment: lansarea volumului “Bucătăria română 1865” de Christ Iónnin

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 21 Mai 2018, 14:20

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Miercuri, 23 mai, de la 18:00, sunteti asteptati la Restaurantul Pescăruș din Parcul Herăstrău pentru a vorbi despre istoria gastronomiei românești și despre rețetele de acum aproximativ 150 de ani.

Simona Lazăr, Cosmin Dragomir și Chef Vasile Nicolae, alături de alți invitați surpriză vor prezenta volumul și vor vorbi despre planurile editurii.

Sesiune de autografe și socializare la un pahar cu vin.  
Editura GastroArt este proiect editorial prin care încercăm să readucem în atenția publicului cărți vechi și noi de gastronomie autohtonă, lucrări științifice de profil și documente inedite. 
Demersul este sprijinit de Selgros, Aqua Carpatica, City Grill, Domeniile Sâmburești, Dacris, HoReCa School, Rare Food Services și Microgreens. 

„Bucătăria română. Carte coprinzătoare de mai multe rețete de bucate și bufet 1865” de Christ Iónnin ediție îngrijită și adnotată de Simona Lazăr este prima reeditare a unei cărți cu rețete din 1865, singurul volum culinar publicat în timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza. Cartea beneficiază de peste 200 de note de subsol, prefață, studiu introductiv, tabel de măsuri. Are 96 de pagini și costă 32 de lei. Este prima carte care folosește terminologia bucătărie română, dar conține și preparate din rețetarul universal.

Sunteti asteptati cu drag! 

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Comentarii (4)

21.05.2018, 14:50

21.05.2018, 15:11

Cred că va fi incitant, în vederea unei lecturi pasionante, pentru pasionații de bucătăreală...

13.06.2018, 21:59

Multumesc Cosmin Dragomir pentru carte si autograf !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia