Interviu cu CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar Show

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 14 Sep 2016 | 4312 vizualizari

Comentarii (10)

14.09.2016, 16:09

ce ziceti de profu?

14.09.2016, 16:13

Ai ,, flacara'' si nu o poti pierde , este a ta !!! Sa ai spor si succes in tot ce faci

14.09.2016, 16:22

Am asa niste vagi amintiri ca a dat foc unei bucatarii.... Succes in tot ceea ce ti-ai propus sa realizezi !

14.09.2016, 16:38

Tare bun profu'!

14.09.2016, 16:49

14.09.2016, 17:05

Eu ma bucur ca acest prof face parte din familia noastra de bucatarasi dragalasi! Ii doresc succes pe mai departe in tot ce intreprinde!

14.09.2016, 17:24

14.09.2016, 21:26

Bravo Profule!!!
Ce sa zic, sa ai sansa sa faci mereu ceea ce iti place si ce e de folos si altor persoane.

21.09.2016, 11:14

Bai, deci cum adica 29 de ani? Asa tanar... ))
Mie imi place rau de baiatul asta, si asta de cand l-am cunoscut pe viu la Paltinis! Bine, il stiam de ceva vreme, insa imaginea pe care o vezi in virtual uneori difera de omul viu si in plan real!
Fain, bravo tie, Alex, atat pentru alegerile facute in viata, profesional vorbind cat si pentru faptul ca esti foarte sociabil, funny si atat de independent! Bravoo si la cat mai multe realizari!
PS. De acum cand mai ard cate ceva, o bag pe asta cu flambatul ))) E la marele fix! ))
Toate cele bune, multa sanatate si un bebe care sa va implineasca sufletul!

24.09.2016, 20:26

Ce mi-a placut sa citesc interviul! Un super om, super bucatar! Felicitari si succes pe mai departe!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia