Inca un an sau cum au trecut patru ani....

Postat de Constelatialeu in Cu de toate pe 2 Ian 2017, 20:31

Articol pe placul a 19 bucatarasi
comenteaza

Deja au trecut 4 anisori de cand bantui prin zona, e ceva, nu-i de colea....anii astia au fost cu de toate, asa ca la shaorma, am ras, am plans pe infundate, m-am rasculat, am zis, am si tipat, cu siguranta am suparat, dar daca macar un sfert din cat am stat pe aici am putut sa aduc un zambet, o bucurie sau macar un gand bun, asta inseamna ca mi-a dat cu plus. Am ales sa aleg partea frumoasa, sa trec peste momentele mai putin placute, nu vreau sa fiu inteleasa gresit, n-am pretentia sa fiu placuta de toata lumea, nici eu nu pot sa plac pe toata lumea, din varii motive, mai mult sau mai putin relevante, dar important este ca atunci cand trag o linie sa-mi iasa pe plus.....Stiu foarte bine ca-s o persoana destul de incomoda, spun ce gandesc, incerc sa nu jignesc, dar imi place sa fiu transanta si sa ''nu lungesc boala'' spun ce am de zis, chiar daca uneori nu este prea placut. Bun, nu pot sa ma prefac ca sunt altceva decat sunt, imi face bine sa fac bine, chiar e un fel de ''combustibil''' pentru mine, asa pot sa trec peste partile mai putin placute sau chiar dureroase. Tot ce fac, fac din pasiune cu o mare placere, imi place sa vad oameni zambitori, sa le ating latura sensibila si sa-i fac sa se simta bine, chiar si macar pentru 5 min si este un castig mai mare decat orice chestie din aia ..cum ii zice...aha...finaciar-bancara...emoticon rostogolit de ras.....Am invat foarte multe in cei 4 ani, zici ca am terminat facultatea si ma pregatesc de master si doctorat, din alea pe bune.....lumea asta a bucatarasilor, este una minunata, atat de multe inveti, atat de multe suflete intalnesti incat iti doresti sa nu mai pleci de aici....sper sa am acest sentiment si peste inca 10 ani....daca nu ma sclerozez prea rau pana atunci....Imi navalesc atat de multe ganduri, cuvinte sentimente incat nu pot sa le controlez, sa le pot asterne aici...sunt si un pic zombi, ca azi am petrecut o zi minunata, intr-o zi mirifica de ianuarie, cu prieteni dragi si un peisaj de vis, asa ca o s-o cam scurtez....prelegerea asta, nu altceva....Atat mai vreau sa  spun....ca la Oscar.....multumesc celor care ma plac, celor care nu ma plac, chiar mi s-ar parea ''naspa'' sa ma placa toata lumea, celor care ma provoaca si ma fac sa scot ce am mai bun din mine, celor care ma ajuta si-mi tin isonul in ne buniile mele si neaparat multumiri celor care au participat la intalniri si au fost suficienti de sariti sa faca ce le-am spus eu.....va imbratisesz cu drag, pe toti, indiferent de culoare, rasa, religie, pareri si cate si mai cate. Sper sa nu ma faceti sa parasesc acest loc, chiar imi place....desi uneori are nevoie de resuscitare.....Cu drag va salut..ahoe ca e voie si inca`odata ca asa vreau eu, cine are ceva impotriva sa zica, sa nu tina in el ca plezneste si zau daca merita.V-am pupat dragastos si sa ne vedem cu bine la Rebeliunea Bengalionistica.

Comentarii (21)

04.01.2017, 09:28

La multi ani, Cleme! Iti multumim pentru 4 ani minunati, plini cu veselie, cu pasiune, cu retete frumoase, exact cum este si motto-ul nostru: Cook & Smile!
Sa na traiesti sanatoasa si sa ne fii alaturi multi ani de acum incolo!

04.01.2017, 11:11

Multumesc tuturor, pentru gandurile bune...inca nu pot sa raspund fiecaruia in parte asa cum imi doresc, am niste zile foarte triste si uneori imi doresc sa le sterg din calendar....

05.01.2017, 06:55

........ ........

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia