Gérard Depardieu, pasionat de film si de arta culinara!

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR pe 30 Mar 2017, 10:05

Începând cu 4 aprilie, TV Paprika are un invitat special! Zilnic, de la ora 23:00, îl vom putea urmări pe marele actor francez, Gérard Depardieu, în turneul său culinar prin Europa. Astfel, împreună cu bunul său prieten, maestrul bucătar Laurent Audiot, protagonistul celor 10 episoade ale noii emisiuni de la TV Paprika, Gérard Depardieu, ne va deschide pofta de a călători și să descoperim locuri și noi specialități culinare.

Periplu culinar cu Gérard Depardieu (Bon apétit!)

Premiera: 04 Aprilie, - de luni până vineri la ora 23:00

 

Reluare: ziua următoare la ora 19:00

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai mari actori francezi, pentru care dragostea de artă culinară a fost prezentă în toată viaţa sa, precum pasiunea pentru film. Însoţiţi-l în turneul său, în care cercetează specialităţile locale, identitatea şi istoria, în numeroase regiuni europene de la Bavaria şi până în Bretania. Gérard Depardieu îi invită pe spectatori să-l urmeze prin Europa, într-o misiune culinară grandioasă, ca să descopere, printre altele, cele mai proaspete stridii, cel mai bun caşcaval maturat, în timp ce degustă somon sălbatic, carne de vită fragedă, vin de la producători şi alte specialităţi. Însoţitorul lui în călătorie este maestrul bucătar Laurent Audiot, cu care a împărtăşit numeroase experienţe culinare în cei 20 de ani de prietenie. Iar acum, cei doi pornesc la drum în speranţa unor noi aventuri.

Comentarii (1)

30.03.2017, 10:54

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia