Ferma lui Jimmy Doherty, din 22 ianuarie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 18 Ian 2013, 12:14

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

De unde provine mancarea pe care o consumam? Ce i-au adaugat oamenii de stiinta? Sau ce au eliminat? Conteaza? Ferma lui Jimmy Doherty revine cu cel de-al doilea sezon pentru a dezvalui secretele stiintifice din spatele productiei de alimente in masa. Aflati ce contine maioneza care se presupune ca nu are grasimi si cum puteti face friptura folosindu-va de echipamente medicale. Aflati lucruri interesante despre cerealele expandate, pe care obisnuiti sa le consumati la micul dejun. In meniul lui Jimmy se gasesc bucate pentru toate gusturile: cartofii prajiti la cuptor, frisca vegetala, iaurt cu fructe, pui Kiev etc.

Ferma lui Jimmy Doherty - din 22 ianuarie, in weekend, de la ora 20:30, la TV Paprika.

www.tvpaprika.ro

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia