De la lume adunate...si-napoi la lume date.

Postat de delia64 in Cu de toate pe 2 Feb 2013 | 2580 vizualizari

Comentarii (4)

02.02.2013, 12:37

bine de stiut, in special cu guma

02.02.2013, 13:21

Asa cum zici ,cine oare nu a patit?

02.02.2013, 19:44

si urmele de ruj cu ce?)

02.02.2013, 21:33

Bunica , eu as zice sa incerca-ti cu Vanish.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]