Danone si reclamele sale mincinoase

Postat de adasev12 in Alimente pe 28 Iul 2011 | 5522 vizualizari

Comentarii (16)

29.07.2011, 15:03

sper sa va fie de folos...pe mine una m-a convins!

30.07.2011, 10:39

cum facem iautrul de casa sa nu mai cumparam prostiile astora??

30.07.2011, 11:04

era de asteptat sa nu fie sanatoasa,dar parca pea si-au batut joc..bravo ada

30.07.2011, 11:42

cristinne...eu ti-as sugera sa faci din lapte lasat la prins...daca ai de unde lua lapte de la tarani, e super...il lasi sa se prinda...adsica sa se acreasca...apoi il storci de surplusul de zer si il amesteci, mai adaugi fructe de care vrei, o lg de miere...si gata iaurtul...sau cu iaurt cumparat acru...mai vezi si alte retete la bucatarasi.... ...sper sa-ti fie de folos...pup

30.07.2011, 11:44

rocsi...nu stiu daca asa o fi sau nu...eu oricum nu credeam prostiile cum ca regleaza tranzitul intestinal si alte prostii...oricum, nu mai cumpar, cert!

30.07.2011, 12:19

iaurtul eu il fac asa/la o jumatate de litru de lapte nefiert pun o jumatate de litru de lapte fiert si caldut,daca ai si 2 linguri de iaurt.amesteci bine acoperi vasul si il lasi la loc cald pana se prinde.daca este lapte bun de la tarani face si smantana deasupra pe care eu o adun cu o lingura si o pun intr-un borcan cu capac o agit bine si o dau la rece.asa am si iaurt si smantana facute de mine.in iaurt poti pune fructe pasate si miere si ai iaurt cu fructe.

30.07.2011, 17:16

urata treaba!!!!

30.07.2011, 18:21

Mersi Ada! E bine de stiut.

31.07.2011, 08:36

am inteles

reteta cu laptele prins o stiam de la mamaie.. car e din moldova si are 2 vaci.. lasa laptele la prins , alege peste 2 zile smantana si ramane cu "chisleagul" adica cu iaurtul..acolo asa se zice) diferenta fata de astea din comert este ca al mamaiei este mult mai acru. Din acest chisleag face apoi si branza de vaci proaspata, daca o pune nitel pe fo caldut la prins, sau o lasa in strecatoare pt a se inchega in iar alte maxim 2 zile,

Lau

Lau
31.07.2011, 14:59

felicitari pentru articol
eu nu cumpar iaurturi,la fel procedez s eu sa fac iaurtul

31.07.2011, 16:18

multumesc pentru articol dar daca nu ai lapte de vaca bun(adica de la tara),din care putem sa facem iaurt?de multe ori daca il lasi la prins miroase urat si nu il mai poti manca

01.08.2011, 10:37

marieta, si eu fac cam tot asa...
moona, corina...

01.08.2011, 10:37

cristinne, si ai mei tot asa fac...

01.08.2011, 10:39

sufletista...
1976...nu stiu ce sa zic...incearca cu laptele din comert proaspat...nu de ala cu lunga conservare, este si proaspat care are termen de valabilitate doar 2-3 zile...eu am facut cu ambele si mi-a placut rezultatul( eu sunt in italia, nu sunt in romania...dar sigur sia casa e bun laptele...) dar daca stai la oras, cu siguranta in piata vin tarani cu lapte...tre sa gasesti...

01.08.2011, 10:42

1976....eu mai fac iaurt pt copii asa: iau un iaurt acru, ca ala sigur nu are prostii in el, apoi asaug o cana de lapte si i l-ita de amidon , le amestec si le pun pe foc sa dea doua trei clocote sa se lege ca o crema...apoi pasirez doua trei fructe...de care am... , adaug si o lg de liere sau zahar si amestec totul...dau la rece si gata iaurtul...

sau: lapte simplu si adaus de branza de vaci, legi tot cu amidon si adaugi fructe...sau mai stiu eu...mai inventezi ...cam ce ti-ar palcea tie ..pup

01.08.2011, 10:49

facem si noi asa cristinne//e foarte bun
-eu mai fac si reteta asta http://www.bucataras.ro/retete/iaurt-de-casa-21765.html..ne place mult!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia