Cum scoti sarea din bucate

Postat de mircodia in Tehnici pe 10 Feb 2014, 18:43

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

De multe ori din neatentie scapam prea multa sare in bucate si astfel totul ajunge fie papa pentru catel fie se arunca la gunoi insa printr o metoda simpla aceasta se poate salva.Cum?Foarte simplu:deasupra cratitei in care fierbe mancare se pune o sita sau un recipient pentru preparare la aburi apoi un tifon sau un prosop de bucatarie foarte subtire si se pune un pumn sau doua  de sare mare se lasa sa actioneze vreo 10 15 min in functie de cat de mult e continutul preparatului si de cat de tare am sarat mancarea apoi se indeparteaza sita si mancarica sau supica noastra e gata!!! Mult succes!!

Comentarii (3)

10.02.2014, 22:06

Si...functioneaza?

11.02.2014, 23:50

da la mn functioneaza intotdeauna

15.02.2014, 18:46

Iar sare????

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia