Postat de Sylvia in Tehnici pe 4 Apr 2011 | 9471 vizualizari
Interesant cursul pe care il faci tu. Ai descris cateva lucruri atat de simple si care par atat de usor de facut si mi-ai trezit curiozitatea, asa ca am sa te intreb daca este un curs profesional sau este un curs pentru cei care vor sa-si imbunatateasca experientele culinare. Oricum ar fi, eu te felicit si astept o continuare.
sint convinsa ca e interesant abia astept retetele
Carmen nu a fost un curs pentru profesionisti ci pentru pasionati de bucatarie. Se desfasura intr-o bucatarie profi' cu 4 pupitre de munca, fiecare dotat cu ustensile necesare, plan de munca, aragaz si plita electrica, chiuveta si toate vesela necesara.
Aziz promit sa vin cu retete pregatite acolo
Ma bucur pentru tine draga Sylvia, sant convinsa ca sant multe lucruri utile de invatat ce nu as da sa pot participa si eu la asa ceva tare mult mi-ar placea dar pana atunci, asteptam sa ne impartasesti tu mici,mari secrete, utile pentru reusita unui preparat bun si sanatos
felicitari draga mea...niste lucruri foarte bune ai invatat...multumim ca ni le-ai impartasit si noua
super!!!!si mie mi-ar placea sa fac un asemenea curs, nimanui nu i-ar strica, mai ales sa invatam sa mancam mai sanatos, asteptam retele
Multumesc de aprecieri, la toata lumea
felcicitari este bine sa stim sa gatim sanatos