Cum gatim si ce mancam in 2011

Postat de Cristi_Roman in Cu de toate pe 31 Dec 2010 | 5699 vizualizari

Comentarii (7)

01.01.2011, 14:33

Sfaturi foarte corecte si de bun simt am realizat citind articolul ca intr-adevar am facut schimbari mari in 2010 in ceea ce priveste modul in care gatesc si mananc ... chiar despre prepararea indelungata, nu e vorba doar de vitamine, ci si de gust ... supele crema de exemplu sunt mult mai gustoase cand legumele sunt fierte doar putin, cat sa fie pasate si multe altele ... am mancat intr-adevar mai mult crud si am simtit real ca imi este mai bine. Si ingrediente / gusturi noi, am ramas chiar surprinsa cum ti se poate schimba perceptia in functie de cum e facut / gatit ceva: avocado de exemplu, inainte nu imi placea, dar asta pentru ca il mancasem o data cand nu era copt suficient, intr-o salata. Apoi am descoperit ce inseamna cand e perfect copt, untos, intins pe paine, eventual cu putina branza de capra ...ok, ma opresc insa foarte buna ideea de a scrie un astfel de articol

Teo

Teo
01.01.2011, 21:28

am citit pe nerasuflate articolul si mi-am dat seama cat adevar ai pus in condei !m-ai pus pe ganduri!

02.01.2011, 00:14

Sfaturi deosebite pentru un an deosebit de bun! La Multi Ani!!!

02.01.2011, 13:50

Multumesc mult tuturor .
Am mai recitit si parca tonul meu mi se pare putin autoritar si-mi cer scuze, nu vreau sa sune asa .
La multi ani!

02.01.2011, 16:35

Tonul putin autoritar e perfect uneori chiar trebuie sa ne dam seama unde gresim ne lasam condusi de principii nesanatoase,fara un motiv anume.Felicitari pentru articol si un An Nou fericit alaturi de cei dragi

08.02.2011, 18:58

09.02.2011, 21:57

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia