Cum a fost la picnicul bucatarasilor

Postat de Anca_Bucataras in Bucatarasii pe 28 Apr 2015 | 3121 vizualizari

Comentarii (29)

04.05.2015, 20:07

f frumos articol....bravo la toti pentru o intalnire asa de reusita

05.05.2015, 16:58

O familie mare si foarte speciala.

05.05.2015, 23:04

Daca stiam eu ca ai ajuns "la locul faptei" dimineata pe racoare nu te lasam singura si veneam sa iti tin companie .
A fost frumos si m-am simtit bine alaturi de voi dragi bucatarasi.
M-am bucurat ca am avut ocazia sa ma reintalnesc cu bucatarasi "vechi" dar sa cunosc si persoane noi.
Multumesc tuturor!

06.05.2015, 11:10

Ancuta furnicuta . A fost foarte frumos, sper sa am ocazia sa va intalnesc pe toti

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia