Consorțiul Gorgonzola DOP încheie prima jumătate a anului 2024 prin participarea la Summer Fancy Food în New York

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 28 Iun 2024, 23:32

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

 Consorțiul Gorgonzola DOP a încheiat prima jumătate a anului 2024 participând la Summer Fancy Food din New York. Summer Fancy Food, un târg comercial prestigios din SUA, a fost programat pentru perioada 23-25 iunie la Jacob K. Javits Convention Center. Acest eveniment, organizat de Specialty Food Association (SFA), a reprezintat apogeul industriei alimentare din America de Nord. Anual, acesta atrage cumpărători, producători și distribuitori din Statele Unite și din întreaga lume, care se adună în inima Manhattanului pentru un eveniment de trei zile dedicat descoperirii celor mai rafinate alimente de specialitate.

Importanța Participării

Participarea Consorțiului la Summer Fancy Food nu este doar despre introducerea proprietăților și caracteristicilor Gorgonzola DOP pe piața nord-americană. Este o călătorie culturală, o celebrare a artei milenare italienești de lactate. La standul Consorțiului (Standul 2523) s-au organizat degustări de produse, nu doar pentru a promova o excelență italiană, ci și pentru a împărtăși istoria bogată și semnificația culturală a Gorgonzola DOP. 

sursa https://en.gorgonzola.com/news/gorgonzola-pdo-in-new-york-2/

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia