De Dragobete incercati acest cheesecake raw cu lamaie, care nu este doar extrem de sanatos, dar este si foarte gustos.
Ligia Pop la preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa si spune despre acest desert:
"Aroma exotica a prajiturii va va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"
Ingrediente:
Cheesecake
• apa filtrata - 200 ml
• lamaie bio - 100 g buc.
• indulcitor natural raw - 2 linguri
• vanilie pudra - 10 g
• psyllium – 3-4 linguri
• caju raw – 250 g
Glazura
• merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere – 200 g
• apa filtrata – 200 ml
• caju - 50 g
• psyllium – 1 lingurita
Mod de preparare:
• toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa
• se mixeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju
• compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min – 1 ora
• pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana
• dupa 30 min – 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati.