Ce bunatati sa pui pe masa de Revelion - 10 retete perfecte pentru noaptea de Anul Nou

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 29 Dec 2015, 12:03

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

A trecut si Craciunul, dar urmeaza Revelionul, pentru care trebuie sa ne pregatim, din nou, de zor.

De aceasta data e recomandat sa incercam sa gatim un pic mai dietetic (folosim mai putina maioneza in salata de boeuf, piftia o facem din curcan, nu din porc etc.), dar friptura de porc nu poate lipsi de pe masa, caci este semn de belsug.  

De asemenea, nici pestele nu trebuie sa lipseasca, caci se spune ca cine mananca peste in noaptea de Revelion nu va avea probleme cu banii in urmatorul an.

In alta ordine de idei, iata la ce ne-am gandit noi ca n-ar trebui sa lipseasca de pe masa de Revelion. Asteptam si completarile voastre:

1. Platou cu aperitive 

2. Bulete de cascaval 

3. Peste cu glazura de mustar 

4. Piftie de curcan 

5. Salata de boeuf 

6. Friptura de porc

7. Oua de prepelita umplute

8. Saratele 

9. Tort diplomat cu caise, pere si ananas

10. Islere cu migdale

Sursa foto: hotelsaratogahabana.com

Comentarii (7)

29.12.2015, 12:14

Si doar mancam ?Nu bem nimic?

29.12.2015, 12:43

29.12.2015, 14:04

Adele, doar carne de pasăre nu se poate mâncă, deoarece se spune că te trage, înapoi, puiul, găina, cocoșul scurmă în spate Celelalte înaripate nu scurmă Sper că ai înțeles ce am vrut să zic )

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)