Cateva secrete pentru bucatarie

Postat de Lau in Tipsuri pe 10 Mar 2011, 13:45

Pentru a curata o oala in care ai ars mancarea,adauga niste ceapa taiata,adauga apa clocotita,tine-o 5 minute dupa care poti so speli.

Foloseste un tocator de lemn nu de plastic,astfel eviti ca bucatele mici din tocatorul de plastic sa se amestece cu legumele pe care le tai,in plus nu tocesti lama cutitului.

Pentru a curata cuptorul fa o pasta din bicarbonat de sodiu si apa,stropesti peretii cuptorului,dai focul mic si lasi 30 min,dupa care poti sa speli cuptorul.

Pentru a preintampina formarea de gheata,freaca peretii congelatorului cu sare.

In cazul in care ai infundat chiuveta,amesteca o jumatate de cana de bicarbonat intr-o cana de otet si toarna amestecul in chiuveta,apoi toarna o cana de apa,intr-o ora teava va fii desfundata

-articol preluat de pe  ecusine.ro

Comentarii (5)

Lau

Lau
11.03.2011, 21:08

rocsi ,aziz

14.03.2011, 00:55

Lau

Lau
14.03.2011, 15:56

asubana

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia