Bucataras sustine blogosfera culinara: Sabina!!

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 29 Iun 2009, 22:43

Bucataras sustine blogosfera culinara: Sabina!!

Vreti sa intrati in Bucataria Sabinei? Poftiti, poftiti ... Nu o sa regretati ...

Capitolul despre Sabina

1. 3 cuvinte care o definesc pe Sabina?
Activa, ambitioasa si responsabila
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Un cutit, o carte si un strumph :))  
3. Ce te face sa zimbesti?
Copiii mici
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
As invita-o pe Andra. Imi place foarte mult datorita simplitatii si modestiei de care da dovada.
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Anul acesta mi-ar placea sa-mi petrec vacanta la Cazane sau in Apuseni.
Sa vedem si daca se va concretiza :)

Capitoul Sabina in bucatarie


1. Care este mincarea ta preferata?
N-as putea spune ca am o mancare preferata. Imi plac: salatele, supele si ciorbitele. Si nu in ultimul rand dulciurile, hmmm putea spune ca sunt chiar dependenta de ele.
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Supa de alge, desi am fost un pic reticenta la inceput ...as putea spune ca e chiar buna, daca facem abstractie de cum arata :)
3. Ce nu-ti place sa mananci?
Nu imi place piureul de urzici. Nu pot nici macar sa gust. O data si mi-a fost de ajuns.
4. Care este bautura ta preferata?
Socata ...
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Cand te apuci sa pregatesti ceva, pune si un pic de sufletel!!! Vei vedea diferenta!


Capitolul Sabina despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Blogosfera culinara creste pe zi ce trece si ma bucur foarte mult. Am tot mai multe idei si surse de inspiratie. Este un mod de socializare in ziua de azi.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Primul pe care l-am si descoperit, cel al Laurei Sava
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?
Mai putin de 30 de minute
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
Daaaa ....un exemplu ar fi  http://en-direct-dathenes.over-blog.fr/ (In direct din Atena)
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Tineti-o tot asa!

Comentarii (5)

30.06.2009, 22:09

Bunico, nu ma convingi, nu-mi plac urzicile in nicio combinatie

13.07.2009, 11:35

Sabina, eu sunt lesinata dupa piure de urzici Sora mea e la fel ca tine, nu vrea si gata Super interviul!!!! PS: si mie imi place mult socata

17.11.2009, 20:11

bravo Sabinuta!
eu subscriu ce a zis Oana.sunt innebunita dupa urzici!!!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia