Bucataras sustine blogosfera culinara: Felis blog

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 5 Iun 2010, 09:10

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Bucataras sustine blogosfera culinara: Felis blog

Felis blog este blogul cu numarul 200 inscris in catalogul blogosferei de pe Bucataras.ro. Am folosit acest prilej pentru a relua interviurile din blogosfera culinara.

Capitolul despre Felicia

1. 3 cuvinte care o definesc pe Felicia?

Romantica, serioasa, ambitioasa.

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?

O carte, aparatul de fotografiat, o cutie de ciocolata.

3. Ce te face sa zimbesti?

Copilul meu.

4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?

Julia Roberts

5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?

La o pensiune de munte, retrasa.

Capitoul Felicia in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?

Las orice mancare pentru MBS :) mamaliga cu branza si smantana.

2. Ce ai mincat si te-a uimit?

Ananas.

3. Ce nu-ti place sa manici?

Orice mancare care contine ficat.

4. Care este bautura ta preferata?

Campari orange.

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.

L-am invatat si eu destul de recent de pe site-uri culinare: la modelarea perisoarelor trebuie sa ne umezim mainile cu otet pentru a iesi netede (formam 2-3 perisoare si apoi ne umezim din nou mainile cu otet)

Capitolul Felicia despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?

Ma fascineaza! E ca un labirint: te duci din blog in blog cautand cate o reteta, mai vezi intr-un blogroll o imagine interesanta si deschizi o alta usa descoperind alt blog... si tot asa.

2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?

Este si primul blog culinar pe care l-am vazut si datorita lui stiam de Bucataras... unde participa la concursuri cand eu nici visam ca voi ajunge sa am blog. E vorba de Miha http://dulciurifeldefel.blogspot.com/

3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?

Foarte putin: intre 30 min si max o ora ... pe saptamana.

4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

Nu imi vine nici unul in minte acum. Stiu ceva bloguri ale unor fete din afara RO, dar sunt tot romance, asa ca eu le consider tot bloguri de ale noastre.

5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?

Felicitari tuturor celor care alcatuiesc blogosfera culinara si nu in ultimul rand felicitari pentru Bucataras: am fost placut impresionata de gestul de a reuni blogurile culinare intr-o forma unica a blogosferei!

Comentarii (4)

05.06.2010, 11:23

bravo. Spor si daruire in tot ce faci .

05.06.2010, 15:30

Miha, Gaby... multumesc foarte mult...

LUK

LUK
03.03.2011, 14:50

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia