Bucataras sustine blogosfera culinara: Nana (adi's blog)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 23 Mai 2009, 00:20

Bucataras sustine blogosfera culinara: Nana (adi's blog)

Nana a intrat din luna martie in blogosfera culinara, dar trebuie neaparat sa-i cititi retetele pe http://adiscook.blogspot.com/. Este din Cluj si face o iahnie de fasole la ceaun de-ti lasa gura apa

Capitolul despre Nana

1. 3 cuvinte care o definesc pe Nana?

Curajoasă,onestă, destul de răbdatoare.

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?

Chibrituri, cafea, un ibric

3. Ce te face sa zimbesti?

Orice reuşită obţinută de mine sau familia mea.
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?

Robert Rainford - cred că ştiţi de ce
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?

Nu am un loc anume, de fapt sunt multe locuri, de aceea mi-aş dori să am ocazia de a face ocolul pămntului(nu in 80 de zile, mă mulţumesc şi cu 40, oare se poate?).



Capitoul Nana in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?

Supa de fasole boabe. (cu ceapa verde sau uscată cu ulei, oţet şi sare, mmmmmm)

2. Ce ai mincat si te-a uimit?

Moules. Nu credeam că voi mânca aşa ceva, dar mi-am făcut curaj şi am gustat. Pot spune că este o mâncare care m-a uimit. Moules (in limba franceză) sau scoici preparate cu un sos din vin, smântână, usturoi şi mirodenii. Sunt delicioase.In fiecare an abia aştept să ajung in Franţa, la Chez Mamy Moules, să măninc.
3. Ce nu-ti place sa manici?

Sunt puţine mincăruri care nu-mi plac, nici nu ştiu ce să vă spun, nu aş minca niciodată melci sau alte tiritoare.
4. Care este bautura ta preferata?

Prefer vinul.
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.

In Ardeal este o vorbă "bun pui apăi bun iasă".

Capitolul Nana despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?

Sursă necontenită de inspiraţie culinară care ciştigă tot mai mult teren in faţa revistelor şi a cărţilor de bucate.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?

Blogul lui Teo . Cred că este unul din primele bloguri culinare descoperite de mine.
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?

Depinde, cam 2 - 3 ore pe zi
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

Imi plac foarte mult priveliştile deosebite de pe blogul Ninei. Nina` s Recipes.
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?

Nu este un mesaj adresat celor care au deja bloguri, ci mai degrabă celor care le vizitează: Pasionaţi in ale gătitului, nu faceţi numai vizite blogurilor culinare, indrăzniţi şi alăturaţi-vă nouă.

Comentarii (5)

23.05.2009, 14:37

Si io, si io! Felicitari!

23.05.2009, 22:02

Multumesc Miha! Multumesc Oana!

23.05.2009, 22:15

Multumesc Bucataras pentru invitatia de a raspunde interviului, precum si a aprecierilor la adresa blogului meu.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs