“Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli” din 14 decembrie la TV Papika

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR pe 16 Dec 2013, 15:34

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

TV Paprika lansează din data de 14 decembrie 2013 o nouă producţie locală , “Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli”,  găzduită de faimosul bucătar .

Emisiunea se desfăşoară pe parcursul a cinci episoade, în care  Antonio trăieşte experienţele româneşti şi nu numai. Primul episod este unul tradiţional - tăierea porcului de Crăciun. Bucătarul nostru responsabil pentru atmosferă şi gusturi bune, Antonio, ajută la toate: degustă, umple caltaboşul şi cârnaţii, marinează, aduce legume din grădină, iar pentru a obţine laptele necesar pentru prăjituri, face ceva ce n-a mai făcut niciodată: mulge capra…În acest episod aveţi posibilitatea de a-i vedea o altă faţă italianului Antonio Passarelli, cea românească!

În al doilea episod, Antonio se oferă să fie gazda unei petreceri de burlăciţe. Cât timp Antonio stabileşte meniul rapid pentru întâmpinarea musafirilor, prietenele burlăciţei sosesc, gata echipate pentru petrecere. Antonio o învaţă pe burlăciţă cum să gătească o mâncare cu efect afrodiziac cu succes garantat, dacă vrea să-şi seducă sau să-şi împace viitorul soţ. Rămâneţi pe TV Paprika să aflaţi secretul celor mai bune reţete pentru viaţa în doi.

Italienii sunt cunoscuţi în întreaga lume pentru stilul de viaţă, eleganţă, temperament, pasiunea pentru mâncare, pe care o consumă zgomotoşi cu familia mare, cu prietenii, cu voie bună - iată adevărata  Dolce Vita.  De aceea, în cel de-al treilea episod, Antonio doreşte să păstreze acest sentiment al vieţii şi să-l ofere şi prietenilor săi români şi italieni de aici, motiv pentru care şi-a deschis restaurantul de la Timişoara. Multă lume nu ştie că Antonio, pe lângă abilităţile sale culinare excelente, este şi un cântăreţ excepţional, având la activ multe spectacole în calitate de lider al propriei formaţii, în Italia.

Episodul următor prezintă un celebru festival din zona Aradului la care participă vânători de seamă din toată Europa. În acest an, participă şi Antonio ca membru al juriului şi bineînteles că îi încântă pe participanţi cu mâncăruri gustoase din vânat.

În ultimul episod din serialul “Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli”,  participăm împreună cu el la celebra sărbătoare a maramureşenilor,  a- 21-a ediţie a Festivalului Castanelor din Baia Mare. Antonio prepară delicatese din castanele dulci pe care le oferă spre vânzare împreună cu castanele prăjite,  fiind responsabil şi de voia bună.

 

Urmăriţi-i aventurile în 14, 15, 21, 22 şi 28 decembrie de la ora 16:35 doar la TV Paprika !

TV Paprika – O felie de fericire!

 

 

Despre TV Paprika:

 

Lansat în România în toamna anului 2008, TV Paprika face parte din portofoliul  Chello Central Europe, alături de Minimax, Megamax, Sport 1, Film Café și MGM Channel și este singurul canal TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos.

 

TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.

 

Conţinutul atractiv şi variat plasează postul în topul celor mai puternice branduri ale canalelor culinare din Europa.

www.facebook.com/tvpaprikaromania

 

 

 In România activităţile de marketing si distribuţia canalelor Chello Central Europe sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia