Atenție la modul în care utilizați uleiul de măsline!

Postat de CulinaryRainbow in Tehnici pe 12 Dec 2013 | 14311 vizualizari

Comentarii (8)

12.12.2013, 22:45

Nu stiam...in schimb am prajit odata in ulei de masline si se simtea un gust ciudat , asa ca am renuntat la idea de a mai incerca

12.12.2013, 22:58

Nu prea-mi place uleiul de masline

12.12.2013, 23:05

Nici mie nu-mi place, dar folosesc mult la salate

12.12.2013, 23:12

Din păcate, e cam prost percepută ideea de ”sănătos”. Mulți dintre noi cred că un ingredient/aliment sănătos, poate fi folosit oricum, în proce preparat. Unii acceptă sfaturi, alții nu. Fiecare e liber să aleagă.
Sper că am fost de folos celor interesați.

12.12.2013, 23:20

E interesant articolul tau!

12.12.2013, 23:26

Interesant!

13.12.2013, 00:01

eu folosesc aproape la orice ulei de masline, dar atentie , exista ulei special pentur gatt si altul bun doiar la rece, in salate, etc. De sanatos cu siguranta e unul dinc ele mai sanatoase . Unicul lucru la car enu e bun e la prajit (ex. cartofi prajiti, etc). Dar la gatit e cel mai bun..Eu liocuiesc in tara maslinelor si stiu ca e ff important tipul uleiului si claitatea.

13.12.2013, 07:31

Așa este. Mulțumim pentru completare. Dar ATENȚIE, nu e vorba de uleiul de măsline din turte. La noi se găsește pe toate rafturile și are un preț mult mai scăzut decât uleiul extravirgin. Se face o mare confuzie între ele.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)