Articole

Beko te provoaca sa-ti convingi prietenele de beneficiile tehnologiei Beko Smart Blue!

Postat de: Bucataras in Concurs

Beko si bucataras.ro te provoaca la concurs! Beko a inventat pentru tine o tehnologie neobisnuit de ingenioasa: Smart Blue, si a integrat-o intr-o gama noua, completa, de produse electrocasnice:...Citeste continuarea

Fotoreportaj: Oktoberfest de...Dublin

Postat de: Cristi_Roman in Bucataras hai hui

Cum necum s-a facut anul asta a 4-a editie a Oktoberfest de Dublin la care particip. De fiecare data se tine in acelasi loc, undeva in centru, pe docurile raului Liffey care se varsa rece si calm...Citeste continuarea

Interviurile Bucataras: Anca Rusu, simpatica prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, ne dezvaluie secretele Printesei Polonic

Postat de: Bucataras in Bucatarasii

Bucataras a cerut o audienta la Palatul Printesei Polonic. Aromele au fost imbietoare, Sfetnicul Mestecau ne-a faceut strengareste cu ochiul, iar Printesa ne-a invitat voioasa la masa …Citeste continuarea

Alacul

Postat de: adasev12 in Alimente

... e o specie de grâu cultivat încă din timpuri preistorice.Citeste continuarea

Merişoare sau afine roşii

Postat de: diaconta in Fructe

Îmi plac mult merişoarele.Pâna acum am folosit doar dulceata de merişoare cumpărata.Deşi le-am vazut la piata de multe ori,nu am facut asocierea.Femeile care le vindeau nu stiau prea...Citeste continuarea

Coloranti alimentari din plante

Postat de: miha in Tipsuri

Pentru un aspect placut unele preparate necesita o adaugare de colorant. Neavand o actiune nociva, este de preferat sa folosim coloranti naturali, din plante.Citeste continuarea

Stockholm - o calatorie culinara cu amintiri maxime

Postat de: Cristi_Roman in Bucataras hai hui

Undeva la jumatatea lunii august am ajuns 5 zile in Stockholm, pentru o reintalnire dupa 13 ani cu Suedia.Citeste continuarea

Ciupercile

Postat de: miha in Legume

De culoari variate si cu forme inedite, ciupercile sunt niste aparitii fascinante. Unele sunt fosforescente luminand padurea noaptea, altele sunt halucinogene, alte sunt folosite de mii de ani ca...Citeste continuarea

Cura cu struguri si must

Postat de: miha in Dieta

Supranumiti si "lapte vegetal" strugurii sunt bogati in zaharuri, hidrati de carbon, enzime, minerale si vitamine. 1 kg de struguri echivaleaza cu valoarea energetica data de 500 g carne de vita...Citeste continuarea

Crina Matei invata trucuri de gatit si noi retete cu culinare

Postat de: euforiatv in Bucataras FoodPR

După mai multe roluri în sitcom-uri şi reclame tv, Crina a revenit la dragostea ei, televiziunea.Frumoasa blondă prezinta emisiunea “Să gătim româneşte” cu difuzare de luni-joi la ora...Citeste continuarea

Anca Rusu a lansat blogul culinar www.printesapolonic.ro

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Simpatica prezentatoare a Observatorului Antenei 1, Anca Rusu, a lansat ieri blogul culinar www.printesapolonic.ro ...Citeste continuarea

Varza

Postat de: miha in Legume

Varza este cea mai veche leguma cultivata de catre om. La inceput a existat un singur soi de varza, numita maritima. I se spunea astfel pentru ca se gasea in stare salbatica in apropierea...Citeste continuarea

Cel mai activ bucataras!

Postat de: Bucataras in Concurs

Dragii mei, incepand de luni 3 octombrie, premii frumoase vor ajunge din nou in miinile celor mai activi bucatarasi.Citeste continuarea

Ciupercile

Postat de: Irina in Legume

In Roma antica se considera ca ciupercile provin din fulgerul aruncat de Jupiter in timpul furtunilor, ceea ce explica aparitia lor oarecum neasteptata, ca prin magie. In China folosirea...Citeste continuarea

Uleiuri aromate

Postat de: miha in Condimente

Retete vechi, de pe vremea buniciiCiteste continuarea

12 ani de Wu Xing!

Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPR

Pe 27 septembrie, Wu Xing a sărbătorit 12 ani de la lansarea pe piaţa bucureşteană a produselor de mâncare chinezească la domiciliu. Acum 12 ani, Sabin Cernea, împreună cu familia sa, a...Citeste continuarea

Primul meu salt cu parasuta de la 4500m, Tnt Brother -Clinceni

Postat de: susu in Bucataras hai hui

A fost cel mai frumos moment din viata mea, atat cameramanul Ovidiu Solomonov cat si instructorul au facut ca zborul sa fie unul de neuitat pentru mine.Citeste continuarea

Poftiţi la Iarmarocul de la Click! pentru femei!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Intre 30 septembrie si 2 octombrie este Iarmaroc in Bucuresti, organizat de Click pentru femei! Sa nu-l ratam ...Citeste continuarea

FOTOREPORTAJ: Cum arata o ferma publica din mijlocul Dublinului

Postat de: Cristi_Roman in Bucataras hai hui

Stiti de ce imi place asa de mult Dublinul? Ok, e un oras mic de tot, si ultima oara am constatat acest lucru la revenirea din Stockholm, acum aproape o luna (da, am promis serial culinar suedez si...Citeste continuarea

Catina alba-planta miraculoasa

Postat de: diaconta in Fructe

Catina alba este considerata una dintre plantele cu proprietati nutrive de exceptie, facand-o sa fie considerata miraculoasa.Citeste continuarea

Cooking live la Sky Bar

Postat de: Bucataras in Restaurante

Un loc placut, in care te bucuri de preparate delicioaseCiteste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]