3 rețete de paste pentru desert cu noile sortimente de la Monte Banato

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 11 Dec 2018 | 4301 vizualizari

Comentarii (17)

11.12.2018, 14:14

Îmi plac pastele Monte Banato...!

11.12.2018, 14:19

Minunate retete😍😍😍🌹

11.12.2018, 14:44

11.12.2018, 14:52

Pastele cu mac si zahar imi aduc aminte de copilarie!

11.12.2018, 14:57

Bunatati !!!! :-

11.12.2018, 14:59

Ce deserturi interesante si gustoase!

11.12.2018, 15:01

11.12.2018, 15:11

11.12.2018, 15:13

Ce pofta mi-ai facut cu retetele astea!

11.12.2018, 15:43

11.12.2018, 15:48

ce idee faina iar imi vin idei de desert ))) ca parca nu aveam destule

11.12.2018, 16:18

Bune toate!!!

11.12.2018, 16:37

MAre esmecer mai esti Bucatars d esex incert, mereu ne arunci momeala....

11.12.2018, 21:11

Bune!

11.12.2018, 21:55

12.12.2018, 11:05

12.12.2018, 11:43

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia