16 - 23 mai: Saptamana restaurantelor

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 25 Apr 2014, 09:28

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
16 - 23 mai: Saptamana restaurantelor

Din 16 pana in 23 mai 2014 mai multe restaurante din Bucuresti va vor asteapta cu oferte, meniuri speciale si reduceri. 

Saptamana Restaurantelor este un proiect iniţiat de Asociaţia Romania Culinara, organizat impreuna cuTop Hospitality si Star Chefs, ce ofera clientilor pasionati de gastronomie un bun prilej de a profita de cateva zile speciale cu oferte si discounturi oferite de restaurantele participante. Prima editie a Saptamanii Restaurantelor se va desfasura din 16 pana in 23 mai, in Bucuresti, ca prim proiect pilot. Restaurantele care se vor inrola in proiect vor oferi, in functie de optiunea fiecaruia, fie meniu fix, fie meniu unu-plus-unu oridiscount aplicat la meniul de baza.

ISTORIE
Romania, prin Bucuresti, se aliniaza pentru prima oara in anul 2014 unei traditii mondiale ce are deja mai multi ani vechime. Astfel, mai multe orase americane precum New York, Chicago sau Boston, sau europene, precum Londra sau Dublin, organizeaza de ani de zile, cu mare succes, saptamani locale ale restaurantelor. Acestea sunt mereu insotite si de evenimente culinare speciale (demonstratii, targuri, prezentari produse, etc).

CINE PARTICIPA
La acest prim proiect pilot (“editia de vara“) vor participa restaurante din Bucuresti care inteleg si accepta conditiile si regulile de organizare si promovare. In functie de succesul programului pilot, va urma si o editie de toamna-iarna (noiembrie/decembrie 2014). Apoi, anual, Saptamana Restaurantelor va avea mereu doua editii: de vara si de iarna.

Lista restaurantelor participante va fi anuntata cu doua saptamani inainte de debutul Saptamanii Restaurantelor, dar nu mai tarziu de data de 4 mai 2014.

EVENIMENTE ADIACENTE
In paralel cu evenimentul prinicipal, in aceeasi perioada se vor desfasura si altele, precum demonstratii culinare, seri speciale de gatit, etc. Acestea vor fi anuntate atat aici, pe pagina oficiala a evenimentului, cat si pe pagina oficiala de facebook a Saptamanii Restaurantelor.

PARTENERI MEDIA (lista in continua expansiune)
Bucataras.ro, Gustos.ro, Foodblog.ro, STAR CHEFS, Retete ca la Mama (Cuina Banateana), Ziare.ro, Brasov.ro

Detalii pentru restaurante, media sau companii interesate in sponsorizari:
Cristi Roman ([email protected])
Laurentiu Mata Tanase ([email protected])

Comentarii (3)

25.04.2014, 09:44

25.04.2014, 10:34

Bravo lor!

25.04.2014, 16:54

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia