anomisana

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 02.06.2010

RETETE88
PRIETENI81
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 29 Aug 2012

Am dat branza pe razatoare. Am batut bine oul. Peste oul batut am adaugat laptele, apoi kefirul si la sfarsit branza. Am impartit compozitia de lapte si branza in trei parti egale. Dupa ce am uns tava si am pus hartie de copt, am pus una peste alta trei foi, unse cu unt topit. Am turnat o...

Placinta cu spanac si branza

In Aperitive / Garnituri la 29 Aug 2012

Am dat branza pe razatoare si am amestecat-o cu ouale batute si kefirul, apoi am adaugat spanacul dezghetat si am asezonat cu sare si piper. Am impartit amestecul in trei parti egale. Foile dezghetate le-am impartit in 4. In pachet sun 12-13 foi. Am pus in tava unsa putin o hartie de copt,...

Chiftele cu dovleac si branza

In Aperitive / Garnituri la 9 Aug 2012

Am dat pe razatoare branza, dovleceii, vanata si usturoiul. Am batut ouale, am adaugat laptele si faina apoi am omogenizat bine. Am adaugat dovlecii si vanata. La sfarsit am adaugat branza si am potrivit de sare si piper. Am pus cu lingura compozitie in tigaie si am prajit pe ambele parti.  ...

Chiftele cu morcovi si branza

In Aperitive / Garnituri la 9 Aug 2012

Am dat branza pe razatoarea mare, la fel si morcovul si ceapa. Am batut ouale, am adaugat laptele, apoi faina si am mixat pana la omogenizare. Am adaugat morcovul, apoi am potrivit de sare, piper si curry si am adaugat branza rasa. Am pus cu lingura compozitie in tigaie si am prajit pe ambele...

Pastă de peşte cu migdale

In Aperitive / Garnituri la 10 Ian 2012

Am curăţat peştele de oase şi pieliţă, apoi l-am sfărâmat cu furculiţa. Într-un alt vas am bătut spumă untul cu smântâna, am adăugat migdalele, apoi zeama de lămâie iar la sfârşit peştele mărunţit. Am renunţat la ceapă în ultimul moment,...

Cartofi umpluţi

In Aperitive / Garnituri la 21 Dec 2011

Se fierb cartofii în coajă după ce mai întâi se spală. După ce se răcesc se curăţă de coajă, apoi se taie în două şi se scobesc cu grijă de o parte de conţinut. Până se fierb şi se răcesc cartofii, se pregăteşte umplutura. Se taie cubuleţe ardeiul,...

Roşii la cuptor, umplute cu brânză

In Aperitive / Garnituri la 23 Oct 2011

Din ou, brânză, smântână şi pătrunjel am făcut o pastă. Roşiilor le-am tăiat căpăcele şi le-am scos cu o linguriţă conţinutul. Am umplut apoi roşiile cu crema de brânză şi le-am aşezat într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Am presărat...

Plăcintă cu conopidă şi brânză

In Aperitive / Garnituri la 11 Oct 2011

Conopida se desface bucheţele şi se lasă 5 minute în apă rece cu sare. Apoi se opăreşte 5 minute în apă cu sare. Brânza se dă pe răzătoare şi se amestecă cu ouăle, smântâna şi pătrunjelul. Se pune hârtie de copt într-o tavă de copt. Se...

Bruschete cu piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 7 Aug 2011

Am pregatit un amestec pentru bruschete punand : usturoi granulat, ienibahar, piper alb, boia dulce, 2 linguri de ulei, 2 linguri sos de soia si putina sare, si l-am pus intr-o punga. Am curatat pieptul de pui si l-am taiat fileuri, apoi am pus bucatile in punga peste condimente, am inchis bine...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 15.11.2015

Curcan cu orez aromat

publicat la 27.11.2013

Pui colonial

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]