Roda

1

Bucataras
incepator

Sebis

Bucataras din 28.04.2009

RETETE94
PRIETENI8
Retete / Mancaruri cu carne

MUSCHI DE PORC CU SOS TARTAR

In Porc la 11 Iul 2009

1.Se portioneaza muschiul de porc,se bate usor cu batatorul de snitele,apoi se presara cu sare. 2.Se taie cascavalul in felii si ciupercile in fasii. 3.Se aseaza peste  carnea batuta cate o felie de sunca, una de cascaval,se impacheteaza, se da prin faina si se prajeste in ulei incins....

FICAT CA IN TIROL

In Ficat la 25 Iun 2009

1.Ficatul se taie in fasii subtiri.Slanina afumata se taie in cubulete ,apoi se pune impreuna cu untul intr-o tigaie mare.Pe foc mare, amestecand mereu, se va praji;cand untul s-a topit si slanina este sticloasa , se aduga ceapa tocata fin.Se calesc impreuna cateva clipe,apoi se adauga ficatul si...

MEDALIOANE DE PORC CU SOS DE TARHON

In Porc la 24 Iun 2009

1.Se curata cartofii ,se taie cubulete si se fierb in apa sarata.Se scurg. 2.Se prepara sosul.Se curata tarhonul de pe ramurele , se spala si se toaca foarte marunt.Ceapa se curata si , fie se toaca marunt, fie se rade pe razatoarea fina.Se topeste untul intr-o cratita ,se adauga faina ,se...

ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA

In Pui la 18 Iun 2009

1.Aripioarele spalate se sterg cu un prosop de bucatarie ,apoi se freca cu condimentele picante  pentru carne de pui .Intr-o tigaie de teflon,se pune o lingura de ulei, se lasa sa se infierbante si se frig aripioarele, pe toate partile, timp de 20 de minute. 2.Porumbul se scurge din...

CHIFTELUTE DE IEPURE CU SOS DE TARHON

In Mancaruri cu carne la 8 Iun 2009

1.Carnea de iepure si slanina se trec de 2 ori prin masina de tocat. 2.Se toaca 100g.ceapa ,se caleste in ulei si se adauga la carne ,impreuna cu franzela inmuiata in apa si stoarsa bine, ouale, piperul si sarea.Se amesteca bine ,se formeaza chiftelute ,se trec prin faina  si se prajesc...

FILE DE PORC CU PORTOCALE

In Porc la 6 Iun 2009

1.Se combina mierea cu rozmarinul tocat,sarea ,piperul si cu otetul intr-un castron.Se adauga fileurile de porc si se tin la frigider 30 de minute. Se rade coaja de la portocale si se opareste cu apa clocotita.Se taie 2 portocale  felii ,iar de la celelalte se stoarce sucul. 3.Se...

Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere

In Vita la 29 Mai 2009

1.Varza creata se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.Ceapa verde se taie rotocoale.Intr-o tigaie, in ulei fierbinte, se caleste ceapa verde, se adauga morcovii si varza creata si se calesc impreuna 5-6 minute. 2.Se adauga supa si , pe foc moderat, se fierbe, 20 de minute.Se...

Piept de curcan cu cascaval si papricas de varza de Bruxelles

In Curcan la 29 Mai 2009

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de curcan. 2.Se prepara papricasul:baconul se taie cubulete,varza se spala bine ,ardeiul se taie cubulete.Varza de Bruxelles se fierbe 5 minute  in apa cu sare si se...

FILE DE MUFLON CU SOS DE COACAZE ROSII SI MIGDALE

In Mancaruri cu carne la 24 Mai 2009

1.Verdeturile pentru supa, ceapa si condimentele se pun la fiert  in 0,5l. apa,fara sare,iar la sfarsit se adauga vinul rosu.In acest bait se pune carnea de muflon si se tine 4-5 zile. 2.Inainte de frigere,carnea  se scurge din bait, se taie in 4 bucati ,se sareaza, pipereaza si se...

PUI CU SAMPANIE

In Pui la 15 Mai 2009

1.Se pun bucatile de pui intr-o tigaie si se prajesc in ulei de masline  5-8 minute .Se sareaza, pipereaza si se pudreaza cu praful de curry.Se adauga aromele, cuisoarele, lamaia,ceapa taiata si se mai lasa sa fiarba 5-6 minute.Se pune 1/2 de sticla de sampanie peste carne si se fierbe inca...

PIEPT DE GASCA CU FRUCTE CONFIATE

In Mancaruri cu carne la 10 Mai 2009

1.Se amesteca maghiranul cu rozmarinul,cu ienuparul zdrobit in piulita ,cu ghimbirul,cu sarea si cu uleiul.Cu acest amestec se freaca bine pieptul de gasca si se lasa la rece 20 de minute.Apoi, se aseaza intr-o tava cu grasimea in jos si se frige, in cuptor preincalzit ,la incepul la 180*C,apoi...

VITEL MILANEZ

In Vita la 8 Mai 2009

1.Carnea de vitel se spala ,se curata de pielite si se usuca cu un servet de bucatarie. 2.Ceapa, morcovul si telina se curata , se spala si se taie felii.Usturoiul se curata si se zdrobeste.Rosiile se curata de pielita si se taie in cubulete. 3.Faina se amesteca cu sare si piper. 4.Carnea...

Ragout de cerb cu smochine

In Mancaruri cu carne la 8 Mai 2009

1.Se curata zarzavatul de supa,se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul si se taie in patru.Se piseaza cuisoarele si piperul.Se amesteca toate cu rozmarin, oregano ,cimbru,100ml. vin rosu si ulei.Carnea de cerb se pune in aceasta marinata si si se lasa cca. 6 ore. 2.Se taie slanina...

Cotlet de porc cu sos de ciuperci

In Porc la 6 Mai 2009

1.Se freaca cotletele de porc  cu un  amestec facut din boia de ardei, sare, piper, usturoi pudra si busuioc uscat, apoi se frig in ulei fierbinte cca. 10 minute pana se rumenesc. Se adauga ceapa   si se continua frigerea pana si ceapa se inmoaie. Se adauga laptele amestecat in...

Gratin de sunca cu praz

In Mancaruri cu carne la 4 Mai 2009

1.Se curata cartofii , se taie bucati si se fierb in apa sarata.Cand sunt fierti, se scurg de apa si se prepara un piure . 2. Se amesteca sunca cu ciupercile   si ceapa cu un robot de bucatarie, dar compozitia sa nu fie prea fina.Intr-o tigaie , se pune o bucatica de unt ,se adauga...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]