Oana

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 18.12.2008

RETETE1097
PRIETENI334
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana

In Pui la 2 Mai 2009

Asezam totul intr-un vas termoreistent. Turnam putin ulei de masline peste legume si carne, condimentam cu sare, piper, busuioc si putina menta, punem putina apa in vas si acoperim cu folie de aluminiu, apoi lasam in cuptor sa se patrunda bine. Intre timp pregatim un sos cu care vom servi...

Creier pane

In Porc la 1 Mai 2009

Creierul se curata de piele sub jet de apa, apoi se usuca pe un prosop de hartie. Cine doreste il poate opari inainte in apa clocotita cu sare si putin otet. Apoi se taie feliute subtri. Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu...

Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa

In Pui la 1 Mai 2009

Cum se prepara Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa Se aleg aripioare mai mari si se taie mai intai pe jumate, apoi se usuca si ele pe un prosop de hartie. Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la...

Snitele din piept de pui

In Pui la 1 Mai 2009

Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop de hartie si apoi se taie falii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la sfarsit se adauga condimenele.  Feliile de pui se...

Chiftelute

In Pui la 30 Apr 2009

Pentru chiftelutele de pui amestec piept si pulpe, sa nu fie prea fade. Carnea o toc intotdeauna la robot. Eu am invatat sa fac chiftelute de la mama, intotdeauna le fac cu legume si sunt mult mai gustoase. Cum procedam : ceapa o taiem cubulete fine. Cartoful, morcovul si usturoiul curatat le...

Home made shaorma

In Pui la 30 Apr 2009

Atentie, pregatiti farfuriile! Puneti pe o farfurie lipia, ungeti-o cu sos tartar si apoi asezati dupa preferinta si in ce cantitate vreti toate ingredientele. Eu pun cartofii prajiti, deasupra feliute subtiri de snitel, apoi castraveti murati, varza, ceapa rosie, ketchup si eventual mujdei....

Piept de pui la tigaie

In Pui la 28 Apr 2009

Pieptul de pui dezosat l-am spalat, l-am curatat de grasime si piele, apoi l-am taiat fasiute subtiri.   Intr-o tigaie am pus 3 linguri de ulei de palmier, apoi am pus puiul si l-am lasat putin la rumenit, pe toate partile. Apoi am adaugat toate condimentele dupa gust si cescuta de vin...

Limba de vita cu sos si masline

In Vita la 28 Apr 2009

Mai intai trebuie sa curatam limba…cam neplacut procedeul…dar trebuie :), merita efortul! Punem pe foc o oala cu apa si sare, iar cand clocoteste lasam limba acolo vreo 5 minute. Acoperim cu un capac si oprim focul. O mai lasam inca 5 minute acoperita, apoi o scoatem si o curatam...

Tigaie cu ficatei de pui

In Ficat la 28 Apr 2009

Ficateii de pui se curata bine si apoi se spala. Ceapa o taiem solzisori fini, usturoiul se piseaza si mararul verde se toaca marunt. Intr-o tigaie de teflon am pus 3 linguri cu ulei de palmier, puteti folosi in schimb o lingura de unt. Am adaugat apoi ceapa si am lasat-o putin la inmuiat, 2-3...

Ardei umpluti

In Pui la 27 Apr 2009

Carnea de pui am spalat-o, am taiat-o cubulete si am tocat-o la robot. Am schimbat apoi cutitul cu o lama cu zimti de razatoare mica si am pus ceapa si morcovul. Eu folosesc mult robotul de bucatarie, asa economisesc din timp. Am mutat apoi carnea intr-un castron, am pus deasupra orezul spalat,...

Friptura de miel la tava

In Oaie la 19 Apr 2009

Pulpa de miel se curata foarte bine de pielite si grasime. Eu am dezosat pulpa, apoi am asezat-o intr-un vas mai adanc. Separat, se prepara sosul in care se va marina carnea. In vasul de la blender am pus toate ingredientele, mai putin cimbrul si menta (si sucul de rosii )si am mixat...

Rasol de vită cu legume şi hrean

In Vita la 12 Apr 2009

 Adevarul e, ca dupa ce am deschis capacul robotului mi s-au desfundat instantaneu toate sinusurile si am plans de nu mai vedeam nimic. Ma si mir cum de-am reusit sa fac si poze . Eu am intotdeauna in frigider un borcan cu hrean ras si mancam la fripturi, e senzational! Am avut o...

Pilaf cu legume si pui

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2009

Pieptul de pui l-am taiat cubulete si l-am dat intr-un clocot, am aruncat apa cu spuma si am spalat carnea cu apa rece. Apoi am adaugat peste el legumele taiate, mai putin broccoli (ardeiul gras il am din congelator, ardei capia foarte dulce, de gradina ). Am pus 4 canute cu apa si am lasat la...

Cordon Bleu

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2009

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele si presaram peste el sare. Sunca o taiem fasiute subtirele, cascavalul il taiem betisoare (merge si ras), iar ciupercile taiate feliute  le clatim cu apa rece si le lasam la scurs. Pe o bucata...

Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii

In Porc la 1 Apr 2009

Muschiuletul de porc l-am curatat bine si apoi l-am taiat feliute, dar nu de tot si l-am asezat intr-un vas de iena. Alaturi am pus doi cartofi mari, spalati si curatati, taiati pe lung si apoi felii groase. Apoi am scos cutiuta cu mirodenii si am presarat sare, piper, cimbru, busuioc, ceapa...

Vitel stroganoff cu orez basmati

In Vita la 1 Apr 2009

Muschiuletul de vitel se curata bine de pielite, se spala, apoi se taie feliute subtirele, de 0,5 cm. Feliile se taie apoi fasii subtiri. Intr-o tigaie de teflon se pune o lingurita de ulei si apoi se trage muschiuletul feliat, pana se inmoaie. Se amesteca din cand in cand si dupa ce isi lasa...

Chiftelute marinate

In Pui la 1 Apr 2009

Pentru sos, trebuie sa inabusim mai intai ceapa si ardeiul. Le curatam, spalam si le taiem cubulete si le punem intr-o craticioara cu putin ulei (de palmier folosesc eu). Usturoiul il curatam si il taiem rondele si il aruncam si pe el in craticioara. Adaugam sare si piper si lasam putin la...

Papricas de pui cu masline

In Pui la 1 Apr 2009

Mod de preparare papricas de pui Mai intai spalam pieptul de pui si il taiem cubulete sau ciocanelele, dupa caz . Dam carnea intr-un clocot sa iasa spuma si apoi o spalam cu apa rece. Ceapa si ardeiul gras le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Intr-o craticioara punem 2-3 linguri de...

Afisate 151 - 168 din 168 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]