Michelle

1

Bucataras
incepator

Gernika,Pais Vasco

Bucataras din 02.07.2009

RETETE112
PRIETENI66
Retete / Aperitive / Garnituri

Cartofi acordeon

In Aperitive / Garnituri la 28 Mai 2011

Cartofii se spala bine se sterg si se feliaza dar nu de tot. Facem un sos din toate celelalte ingrediente ,aranjam cartofii in tava, ii ungem cu sosul preparat si ii dam la cuptor ...ii mai ungem din cand in cand  pana se termina sosul. Ii servim presarati cu patrunjel verde tocat si...

Varza a la Cluj-vegetariana

In Aperitive / Garnituri la 23 Mar 2010

Varza am tocat-o si am calit-o impreuna cu o cana de apa, sare si zeama de la lamaie si cimbru . Orezul l-am fiert cu sare si putin ulei Soia,impreuna cu ceapa tocata,morcovul si telina razuita,delikat si pasta de ardei le-am calit(intr-o cana de apa). Asamblarea: Am uns...

Budinca de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 19 Mar 2010

Cartofii se fierb in coaja,se curata si se razuiesc pe razuitoarea mare. Ceapa se taie solzisori,usturoiu se toaca si ardeiul taiat feliute si se calesc intr-o jumate de cana de apa,se adauga sare dupa gust si oregano.   Asamblare: Cartofii razuiti se impart in doua...se unge o...

Mamaliga cu branza la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 19 Mar 2010

din malai apa si sare se face o mamaliga ungem o tava cu ulei si asezam..un strat de mamaliga un strat de branza(eu am folosit branza de oi)si tot asa pana terminam ingredientele..eu mereu las ultimul strat de branza... Dam la cuptor 20 min...

Poienita cu ciuperci a la Michelle

In Aperitive / Garnituri la 15 Ian 2010

ciupercile intregi se fierb,cartofii si morcovul la fel,apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano. Morcovul se razuie si se amesteca cu jumate din maioneza si se adauga sare dupa gust. Ciupercile se racesc si se scurg. Frunzele...

Snitel de conopida

In Aperitive / Garnituri la 18 Dec 2009

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa,se scurge. Se bat oualele cu sare sau delikat,se adauga si 2 catei de usturoi pisat. Intr-o farfurie se adauga pesmet. Se ia bucatele de conopida se da prin pesmet apoi prin ou si se pun la prajit in ulei incins.,se prajesc pe amandou...

Briose pizza

In Aperitive / Garnituri la 17 Dec 2009

am facut un aluat din ingrediente si am lasat la crescut! se toaca ceapa,ardeiul si se calesc in ulei si apa,sare si oregano,ciupercile se curata si se taie feliute apoi se calesc. crenvusti se taie rondele,cascavalul se razuie ungem tavile pentru briose(mufis)cu ulei sau tapetam cu...

Apertiv ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 17 Dec 2009

Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.

Biscuiti din cartofi

In Aperitive / Garnituri la 10 Dec 2009

cartofi,morcovul,ardeiul ,ceapa se pun la fiert in apa.cand sunt fierte se scurg de apa,se mixeaza si apoi se adauga oul,drojdia,usturoiul,leustean tocat marunt ,sare dupa gust si faina cat sa devina un aluat elastic nelipicios.lasam 15 min la odihna apoi intindem foaie ,taiem dupa plac si...

Piftele de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 3 Dec 2009

Cartofi si morcovi se curata si se dau pe razatoarea mica.Eu dau cartofi mai intai,pun apa peste razaluiala si apoi ii scurg.Zeama o pastrez pentru a scoate amidonul.acest amidon il folosesc la piftie,la creme..etc Dam si morcovul pe razatoarea mica,usturoiul la fel.Spargem oualele,tocam...

Piftele de fasole verde

In Aperitive / Garnituri la 3 Dec 2009

fasole+ardeiul+ceapa tocata le punem pe foc cam 15 minute cu putin ulei si sare.Mixam compozitzia adaugam patrunjel tocat marunt,ouale si putin pesmet.... Punem ulei intr-o tigaie si cand acesta este incins punem cu lingura din compozitzie la prajit!

Tortilla de patata(cartofi)

In Aperitive / Garnituri la 30 Noi 2009

Cartofii se curata si se taie cat mai subtiri(rondele, patratele)...etc Se pun la foc cu ulei si un pic de apa Apoi se taie ceapa solzisori si se adauga peste cartofi,se sareaza si se lasa la foc pana ce cartofi s ceapa sunt moi. Batem bine oualele cu un pic de sare,adaugam cartofi peste...

Sufleu de fasole verde

In Aperitive / Garnituri la 16 Noi 2009

Se curata fasole bine, se spala, se fierbe apoi se lasa la scurs . Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ceapa si rosiile, dupa care stingem focul....

Maioneza rapida

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2009

In paharul de la mixer pui oul intreg (fara coaja),cu grija sa nu se sparga galbenusul,se adauga uleiul si apoi se introduce pana jos mixerul,se apasa butonul si ..gata maioneza se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust se amesteca cu o lingura si....pofta mare!

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2009

3 oua se fierb. apoi se curata de coaja si se taie in doua pe lungime galbenusurile,branza,untul si patrunjelul se amesteca bine Cu aceasta compozitie se umple albusurile de ou,se pun pe un platou cu umplutura in jos. Din un ou se face maioneza cu 200 ml ulei si zeama de lamaie se...

Carnaciorii..vegetarieni

In Aperitive / Garnituri la 3 Noi 2009

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu lapteSe separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la...

Vinete pane umplute

In Aperitive / Garnituri la 2 Noi 2009

Vinetele se curata de coaja si se taie fasii. Puneti uleiul la foc si puneti vinetele pentru a le inmuia sa fie usor de manevrat: Pregatim umplutura: Branza se amesteca cu mararul si patrunjelul tocat marunt si sare daca e nevoie. Asezam umplutura pe vinete si impaturim....

Chec de ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 5 Iul 2009

Curatam si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Cand ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust. Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat spuma, se adauga smantana...

Afisate 1 - 18 din 18 retete    

Postari recente

publicat la 14.10.2015

Cartofi cu Pleurotus la cuptor

publicat la 03.12.2011

Prajitura cu dovleac

Horosmopul tau de astazi:

Rac

O plimbare cu rolele pe piatra cubică îţi va astâmpăra setea de sporturi extreme. Faptul că tot restul zilei vei trepida fără pauză devine un avantaj pentru rudele tale apropiate, care te vor folosi pe post de fotoliu pentru masaj.

 
 
 
Retete preferate
Biscuiti cu gem

Voturi:13

Fursecuri cu gem

Voturi:12

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]