Piftele de fasole verde

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2009 | 4378 vizualizari

 

INGREDIENTE

-300 gr fasole verde fiarta, -1 ardei rosu copt, -patrunjel,sare, -1 ceapa, -pesmet, -ulei ,-2 ou.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de fasole verde:

fasole+ardeiul+ceapa tocata le punem pe foc cam 15 minute cu putin ulei si sare.Mixam compozitzia adaugam patrunjel tocat marunt,ouale si putin pesmet....
Punem ulei intr-o tigaie si cand acesta este incins punem cu lingura din compozitzie la prajit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

liana_geicu 1

03.12.2009, 19:48

interesanta compozitia, as manca si eu!

Adinuta 1

03.12.2009, 21:04

luminita20_2006 1

04.12.2009, 09:55

chiar ca e interesanta compozitia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Verzetti cu sos alb