MIUTA

1

Bucataras
incepator

BISTRITA

Bucataras din 11.01.2010

RETETE246
PRIETENI234
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca

In Ciorbe la 24 Oct 2013

Cum se prepara Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca Se caleste in ulei morcovul dat pe razatoarea mica cca 5 minute. Se pune ceapa tocata fin si gogosarul taiat cubulete. Dupa cateva minute se adauga 2-3 linguri pasta de ardei si se mai lasa la calit inca doua minute....

Ciorba de cartofi cu carnati de casa afumati - reteta traditionala romaneasca

In Ciorbe la 26 Mar 2012

Cum se prepara Ciorba de cartofi cu carnati de casa afumati - reteta traditionala romaneasca Se caleste in ulei o jumatate de morcov dat pe razatoarea mica.Se adauga ceapa taiata fin,ardeiul kapia si se mai calesc inca cateva minute.Se adauga pasta de ardei,carnatul taiat feli,morcovul si...

Ciorba de perisoare cu gulii

In Supe/Ciorbe la 11 Mar 2012

Se taie ceapa fin si se caleste in ulei.Se adauga un morcov dar pe razatoarea fina si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa inca 2-3 minute.Se pune pasta de ardei si se adauga cca 3 litri de apa.Se lasa la fiert si se adauga morcovi,telina,pastranac,gogosar si radacina de parunjel taiate...

Ciorba de varza cu cartofi

In Ciorbe la 26 Sep 2011

Am calit in ulei ceapa si unul din morcovi dat pe razatoare.Am adaugat pasta de ardei si am pus apa in cratita.Am pus telina si morcovul taiat cubulete. Am spalat si taiat costita felii.Am pus-o la fiert in ciorba. Am pus sare si cimbu uscat si am lasat sa fiarba pana aproape a fiert...

Supa crema de ciuperci

In Supe la 17 Sep 2011

Se caleste ceapa tocata fin in untul topit pana devine sticloasa. Se adauga ciupercile curatate,spalate taiate felii si usturoiul. Se toarna deasupra jumatate din supa cu gust de pui,piper si sare daca mai este nevoie.Se fierb la foc mediu o jumatate de ora. Restul de supa se amesteca cu...

Supa de pui cu taietei de casa

In Supe la 20 Iun 2011

Se spala si se curata foarte bine pulpele de pui.Intr-o cratita se pun la fiert in apa rece cu putina sare. In cratita se adauga si zarzavaturile curatate,spalate si taiate in patru. Se lasa totul sa fiarba la foc mic si se spumeaza din cand in cand. In alta cratita se vor fierbe...

Ciorba taraneasca

In Ciorbe la 25 Mai 2011

Punem intr-o cratita carnea taiata cubulete la fiert in apa cu sare.Trebuie sa avem grija sa o spumam de cateva ori.Fierbem carnea pana aproape e gata. In cratita in care facem ciorba calim 5 minute un morcov dat pe razatoarea mica. Adaugam ceapa tocata fin si lasam inca cateva minute la calit....

Supa de pui cu galuste de gris

In Supe la 20 Mar 2011

Se pune la fiert intr-o cratita carnea de pui,morcovul,sarea si ceapa intreaga.Se lasa la fiert la foc mic si din cand in cand se spumeaza. In alta cratita se pune ulei si se caleste putin morcov dat pe razatoarea mica. Cand carnea este aproape fiarta se strecoara zeama peste morcovul care...

Ciorba de salata

In Ciorbe la 28 Dec 2010

La inceput am curatat  si tocat salata.Intr-o cratita am pus la calit in ulei ceapa tocata marunt.Am lasat-o cateva minute si am pus o lingura de faina.Am amestecat un minut si am adaugat la sfarsit apa.Am pus salata tocata,sare si usturoiul zdrobit.Cand salata s-a fiert am pus sucul de...

Supa de pui

In Supe la 15 Dec 2010

Se pune la fiert la foc mic carnea de pui, 2 morcovi taiati in patru, o ceapa si putina sare. Eu am vrut sa folosesc pulpele de pui la felul doi si nu am lasat sa fiarba foarte tare carnea. Fideaua am fiert-o separat. Intr-o cratita, am calit in ulei, un morcov dat pe razatoarea  mica. Apoi...

Ciorba radauteana

In Ciorbe la 7 Dec 2010

Se pune intr-o cratita la fiert pieptul de pui,o jumatate de ceapa,zarzavaturile,gogosarul si un morcov.Se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand pieptul de pui e aproape fiert se pune usturoilul zdrobit.Se mai lasa la fiert 5 minute.Apoi se strecoara iar zeama obtinuta se...

Ciorba de ardei umpluti cu carne

In Ciorbe la 3 Dec 2010

Am calit trei cepe potrivite in ulei.Am adaugat un morcov ras si o lingura de pasta de ardei.Am spalat orezul in cateva ape si pe urma l-am pus pentru 5 minute la prajit cu zarzavatul.Am pus aceasta compozitie intr-un vas peste carnea tocata.Am pus sare,piper,un ou si marar verde tocat.Ardeii...

Ciorba de fasole verde cu costita afumata

In Ciorbe la 27 Noi 2010

Se pune la calit in ulei un morcov dat pe razatoarea mica.Dupa ce s-a calit 5 minute se adauga ceapa taiata fin ,zarzavatul de ciorba si pasta de ardei.Se mai caleste inca 10 minute.Pe urma se pune costita taiata cubulete si se completeaza cu apa( cratita 5 l).Se lasa sa fiarba costita, se pune...

Ciorba de cartofi cu fidea

In Ciorbe la 25 Noi 2010

Se caleste un morcov dat pe razatoarea mica in ulei.Se adauga ceapa taiata fin,zarzavatul de ciorba si pasta de ardei.Se pune apa in cratita si se lasa sa fiarba 10 min.Apoi se adauga cartofii cubulete si se fierb.Inainte cu 5 min.sa se termine ciorba se adauga fideaua se mai lasa la fiert inca...

Ciorba de perisoare cu costita afumata

In Ciorbe la 21 Noi 2010

Se caleste in ulei morcovul dat pe razatoare, se adauga ceapa tocata fin, 2 linguri pasta de ardei si zarzavatul tocat cubulete se pune costita taiata tot cubulete si la sfarsit se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana cand costita e aproape fiarta. Intre timp se pregatesc...

Ciorba de salata verde

In Ciorbe la 16 Noi 2010

Se curata si se taie salata fideluta.Intr-o cratita se pune ulei in care se caleste o ceapa tocata fin.Se adauga apa si se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se pune salata si sare dupa gust.Cand este aproape fiarta salata se adauga usturoiul tocat marunt si sucul de la o lamaie.Se mai lasa 5...

Ciorba de varza, reteta ardeleneasca de Luscos

In Ciorbe la 9 Noi 2010

Cum se prepara Ciorba de varza, reteta ardeleneasca de Luscos: Intr-o cratita se pune putin ulei si morcovul dat pe razatoarea mica si se lasa la dunstuluit la foc mic 5 minute, se adauga ceapa pe urma pasta de ardei si zarzavatul taiat cubulete se mai lasa cateva minute si se pune apa.In apa...

Afisate 1 - 17 din 17 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]