CookieMonster

1

Bucataras
incepator

Bacau

Bucataras din 18.03.2013

RETETE77
PRIETENI145
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv tarta cu somon fume si branza feta

In Aperitive / Garnituri la 7 Mai 2016

Incalziti laptele impreuna un untul. Frecati bine ouale cu putina sare peste care adaugati zeama de lamaie si laptele in care am topit untul, mixand bine compozitia. Deaspura compozitiei turnati in cascada faina amestecata cu drojdia uscata si framantati. Va rezulta un aluat usor...

Chec aperitiv cu oua si fructe de mare

In Aperitive / Garnituri la 7 Mai 2016

 Pentru ca dureaza foarte putin pana se prepara compozitia incingeti cuptorul la 150 grade (mediu spre mic) Verdeata se toaca marunt ( eu am folosit un blender). Scoicile si heringul se lasa la scurs Ouale se bat bine cu sare pana isi schimba culoarea apoi adaugam...

Tarta cu varza si ceapa rosie

In Aperitive / Garnituri la 27 Noi 2013

Aluatul este facut dupa o reteta din revista Delicii la cuptor, bineinteles cu putine modificari ;) 1. Cerneti faina intr-un castron, adaugati untul rece taiat cubulete si amestecati cu varful degetelor pana obtineti firmituri. 2. Se pune oul batut si ametecati pana cand aluatul devine...

Chifle umplute cu ou si piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 3 Oct 2013

1. Pieptul de pui il taiem cubulete si-l punem la rumenit in 20 g de unt.  2. Taiem capacelele chiflelor si le scotem miezul cu ajutorul unei linguri. 3. Ungem bine interiorul cu unt, punem pieptul de pui, spargem oul desupra, asezam 3 felii de rosii taiate subtire si condimentam cu...

Omleta la cuptor cu branza si fasole verde

In Aperitive / Garnituri la 4 Sep 2013

1. Spalati si curatati de codite fasolele. Puneti-le la fiert in apa clocotita timp de 15 minute, apoi lasati-le la scurs 2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de bucatarie, caliti-le in putin ulei incins. 3. Cand ceapa devine sticloasa adaugati fasolele,...

Rulada aperitiv cu sofran

In Aperitive / Garnituri la 24 Iun 2013

1. Separam albusurile de galbenusuri, batem spuma albusurile cu putina sare si mixam cele 3 galbenusuri cu 100 ml de apa fiarta, turnanand treptat. 2. Faina, amidonul si praful de copt se amesteca bine, se cern si se adauga peste galbenusuri, alternand cu untul topit (sa nu atinga punctul de...

Experimentul de la Ora 12

In Aperitive / Garnituri la 31 Mai 2013

1. Lasati la dezghetat aluatul, iar cand este bine dezghetat, presarati putina faina pe masa de lucru, il intindeti putin si apoi il taiati fasii lungi groase de 3 cm. 2. Salamul se taie marunt ( eu am folosit blender-ul) si se amesteca cu sosul de rosii. 3. Ungeti cu acest amestec fasiile...

Drob de miel

In Aperitive / Garnituri la 13 Mai 2013

1. Punem la fiert ficatul si plamanii si separat inima pentru ca au timp de fierbere separat. 2. Spalam si curatam ceapa si usturloiul, le taiem marunt si punem la calit prima data ceapa uscata si dupa 2 minute adaugam ceapa verde si usturoiul si o lasam la inabusit tot 2 minute.  3....

Omleta la cuptor cu cas si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 1 Mai 2013

1. Ciupercile se spala, se curata, se lasa la uscat bine si se taie foarte marunt. 2. Ceapa se curata, se spala si se taie julien si usturoiul se curata si se taie felii subtiri. 3. Casul se taie felii si se aseaza in tava(eu am folosit o tava de la thomas rosenthal 25/35 cm). Se toarna...

Salata de creier

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2013

1. Se spala bine creierul, se curata si se lasa la scurs pentru a putea elimina eventualele bucati de os. 2. Se pune la fiert, il lasati sa dea cateva clocote si apoi se lasa la racit eliminand surplusul de apa. 3. Dupa ce s-a racorit se freaca bine intr-un castron impreuna cu smantana, se...

Ciuperci umplute cu pate vegetal

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2013

1. Ciupercile se spala bine, se rup piciorusele si se pun la scurs cu palaria in jos. 2. Bine scurse palariile de ciuperci se ung bine cu uleiul de arahide, se umplu cu pate vegetal ( http://www.bucataras.ro/retete/pate-vegetal-din-soia-44952.html ) si se orneaza cu seminte de floarea...

Orez cu ton

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2013

1. Ceapa curatata si taiata solzisori se pune la calit in putin ulei de masline. Cand devine putin sticloasa adaugam si usturoiul taiat feliute. Amestecam si adaugam putina sare. 2. Se pune apoi tonul (fara a fi scurs) si se mai lasa 3 minute. 3. Urmatorul ingredient introdus este orezul....

Matoke

In Aperitive / Garnituri la 9 Apr 2013

1. Bananele se curata, se taie rondele mai groase si le stropim cu zeama de lamaie 2. Incingem untul intr-o tigaie mare si adaugam ceapa tocata marunt, lasand-o la calit 3 minute. Punem rosiile, piperul, ardeiul capia, chilli si ustruroiul. Se lasa la inabusit cateva minute. Condimentam dupa...

Ciuperci umplute pane

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2013

1. Ciupercile se spala bine se curata de codite si se pun in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scot si se lasa la scurs cu palariile in jos. 2. Ouale se bat bine cu sare si piper. 3. Ciupercile bine scurse se umplu cu pate (...

Pate de pui cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2013

1. Se spala bine ficatul si se pune la scurs. 2. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei incins impreuna cu putina sare. Cand ceapa devine sticloasa adaugam coditele de ciuperci spalate bine si tocate marunt. 3. Dupa 5 min adaugam ficatul si lasam inca...

Briose picante cu branza de vaci

In Aperitive / Garnituri la 18 Mar 2013

1. Amestecam laptele, smantana, uleiul si ouale unul cate unul. 2. Adaugam faina cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt amestecand incontinuu. 3. Apoi introducem sunca presata, ceapa, ardeiul (taiate marunt - eu am folosit blenderul), branza de vaci, mararul, sare si boia....

Afisate 1 - 16 din 16 retete    

Postari recente

publicat la 27.11.2013

Tarta cu varza si ceapa rosie

Horosmopul tau de astazi:

Leu

De azi intri la dieta. Te vei abtine de la mancare multa si bautura. Stii cat vei pierde in 14 zile? Doua saptamani.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]