Omleta la cuptor cu branza si fasole verde

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 2983 vizualizari

 

Am fost o norocoasa si am castigat niste branza absolut delicioasa! Eu nu sunt mare fan branza insa aceasta....yammy

 

INGREDIENTE

  • 150 g fasole verde
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapa mare
  • 6 oua
  • 30 g branza Islo de la Milkana
  • 40 g branza cu mucegai Camberet
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu branza si fasole verde:

1. Spalati si curatati de codite fasolele. Puneti-le la fiert in apa clocotita timp de 15 minute, apoi lasati-le la scurs

2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de bucatarie, caliti-le in putin ulei incins.

3. Cand ceapa devine sticloasa adaugati fasolele, lasandu-le la foc mediu inca 15 minute.

4. Intr-un vas de yena mediu spargeti ouale, amestecati-le bine cu putina sare, adaugati ceapa, morcovii si fasolea.

5. Taiati cubulete delicioasa branza Islo si branza Camberet, puneti-le peste celelete ingrediente, amestecati usor si dati totul in cuptorul peincalzit la 170 C timp de 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu puneti prea multa sare deoarece barnaza Islo este un pic sarata.

2

Nu am folosit alte condimente deoarece am vrut sa ievidentiez gustul branzei cu mucegai

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu branza si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

CookieMonster 1

04.09.2013, 21:14

Multumesc mult, sotul intreba daca mai avem placintica de aia buna

diaconta 1

04.09.2013, 22:35

minunata la micul dejun

CookieMonster 1

05.09.2013, 09:39

este farte satioasa multumesc dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu pui / sunca