Am fost o norocoasa si am castigat niste branza absolut delicioasa! Eu nu sunt mare fan branza insa aceasta....yammy
1. Spalati si curatati de codite fasolele. Puneti-le la fiert in apa clocotita timp de 15 minute, apoi lasati-le la scurs
2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de bucatarie, caliti-le in putin ulei incins.
3. Cand ceapa devine sticloasa adaugati fasolele, lasandu-le la foc mediu inca 15 minute.
4. Intr-un vas de yena mediu spargeti ouale, amestecati-le bine cu putina sare, adaugati ceapa, morcovii si fasolea.
5. Taiati cubulete delicioasa branza Islo si branza Camberet, puneti-le peste celelete ingrediente, amestecati usor si dati totul in cuptorul peincalzit la 170 C timp de 30 de minute.
Pofta buna!
1
Nu puneti prea multa sare deoarece barnaza Islo este un pic sarata.
2
Nu am folosit alte condimente deoarece am vrut sa ievidentiez gustul branzei cu mucegai