Galbenusurile se amesteca la mixer, cu zahărul și esenta pana ce acesta se topește aproape tot.
Se adaugă uleiul câte puțin, amestecând in continuare.
Adăugăm și laptele. Mixam bine până nu mai avem zahar netopit, apoi adăugăm faina amestecată cu praful de copt...
Am curățat și spălat ficățeii, apoi i-am pus în lapte rece pentru 15 min.
Am curățat și tăiat ceapa mărunt, apoi am pus-o la calit in tigaie, adăugând din când în când câte două linguri apa.
Am scos ficățeii, i-am pus într-o...
Intr-o tigaie adânca am turnat uleiul,kaizerul și am calit până s-a rumenit ușor, am adăugat și pieptul de pui și l-am ținut până a devenit alb. Am adăugat ceapa tăiată mărunt, am pus capacul și am adăugat cate 1-2linguri apa, până s-a înmuiat și...
Încep cu ceapa: o curat, o spăl și o toc mărunt, apoi o pun la calit in uleiul fierbinte, adăugând cate 1-2 linguri apa, până devine transparenta.
Carnea o spăl, o toc și o adaug peste ceapa. Călesc puțin și carnea, apoi pun bulionul, piperul și 200 ml apa. Pun...
Curățăm, spălăm și tăiem legumele.
Ceapa o taiem peștișori, gogonelele- felii, gogosarii- fâșii, capia- fâșii. Morcovii trebuie rași pe răzătoarea mică
Pregătim soluția, amestecând ingredientele într-o cratiță și o dam la foc până...
Mai întâi incepem cu crema, pentru că trebuie ținută de pe o zi pe alta, la frigider.
Amestecam oul cu zaharul, faina și cacaua, apoi fierbem totul la foc mic pentru 5 min. Se da deoparte și se amestecă cu margarina, până ce aceasta se topește și apoi nuca macinata...
Desert briose cu visine, glazurate
Galbenusurile se amesteca la mixer, cu zahărul și esenta pana ce acesta se topește aproape tot. Se adaugă uleiul câte puțin, amestecând in continuare. Adăugăm și laptele. Mixam bine până nu mai avem zahar netopit, apoi adăugăm faina amestecată cu praful de copt...
Ficatei de pui cu sos
Am curățat și spălat ficățeii, apoi i-am pus în lapte rece pentru 15 min. Am curățat și tăiat ceapa mărunt, apoi am pus-o la calit in tigaie, adăugând din când în când câte două linguri apa. Am scos ficățeii, i-am pus într-o...
Paste cu kaizer si piept de pui la tigaie
Intr-o tigaie adânca am turnat uleiul,kaizerul și am calit până s-a rumenit ușor, am adăugat și pieptul de pui și l-am ținut până a devenit alb. Am adăugat ceapa tăiată mărunt, am pus capacul și am adăugat cate 1-2linguri apa, până s-a înmuiat și...
Musaca de cartofi cu carne tocata de pui
Încep cu ceapa: o curat, o spăl și o toc mărunt, apoi o pun la calit in uleiul fierbinte, adăugând cate 1-2 linguri apa, până devine transparenta. Carnea o spăl, o toc și o adaug peste ceapa. Călesc puțin și carnea, apoi pun bulionul, piperul și 200 ml apa. Pun...
Salata de cruditati pentru iarna
Curățăm, spălăm și tăiem legumele. Ceapa o taiem peștișori, gogonelele- felii, gogosarii- fâșii, capia- fâșii. Morcovii trebuie rași pe răzătoarea mică Pregătim soluția, amestecând ingredientele într-o cratiță și o dam la foc până...
Desert faguri umpluti cu crema de cacao si nuca macinata
Mai întâi incepem cu crema, pentru că trebuie ținută de pe o zi pe alta, la frigider. Amestecam oul cu zaharul, faina și cacaua, apoi fierbem totul la foc mic pentru 5 min. Se da deoparte și se amestecă cu margarina, până ce aceasta se topește și apoi nuca macinata...