publicat la 26.09.2012
publicat la 26.09.2012
publicat la 07.09.2012
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciulama de pui
Ceapa tocata se caleste in ulei, apoi se adauga ardeiul cubulete si se lasa sa se inmoaie. Apoi se adauga carnea, se acopera cu apa si se pune capacul. Condimentam cu sare, piper si punem si frunza de dafin. Lasam sa fiarba la foc mic pana cand carnea e fiarta. Spre sfarsit punem usturoiul pisat....
Empanadas deliciosas
Preparare Empanadas deliciosas Umplutura Picadillo: Tocam ceapa marunt si o calim intr-o tigaie incapatoare, apoi adaugam ardeiul kapia feliat subtire, iar cand s-a muiat si el punem carnea amestecata in prealabil cu boiaua, praful de chilli si chimenul macinat. Condimentam cu sare si...
Ardei umplut
Carnea tocata se amesteca impreuna cu patrunjelul si ceapa tocate si cu orezul. Se condimenteaza cu sare si piper. Fiecare ardei, curatat de cotor si seminte, se umple cu aceasta tocatura fara a-i rupe. Pe foc mic, intr-o oala cu fund gros, in cateva linguri de ulei, se pune faina, iar cand...
Friptura Mix cu sos de legume
Punem carnea si legumele (in afara de 1 capatana de usturoi si morcovii baby) la fiert in apa cu vegeta, sare si boabe de piper si tinem la foc mic pana ce carnea e fiarta. Cea de pui se poate scoate mai repede. Apoi taiem carnea de porc si vita felii si o condimentam pe toata cu sare si...
Rulouri de primavara
Pieptul de pui se feliaza si se condimenteaza bine. Asezam pe fiecare bucata 2 linguri bune de umplutura, apoi 3-4 felii de rosie, rulam si prindem cu scobitori. Pregatim carnea pe gratar pana cand se rumeneste bine, dar nu exagerat caci pieptul de pui se usca repede.
Piept de pui umplut, dulce-acrisor
Pregatim un vas mare pentru cuptor, il ungem cu putin ulei de masline. Cuptorul se incalzeste la 180C. Taiem 2 catei de usturoi in felii subtiri, le asezam pe pieptul de pui taiat, apoi acoperim cu o punga si batem bine pana se subtiaza destul de mult. Pentru umplutura , tocam painea, iar...
Quiche "Bucataras 2010"
Cuptorul se incalzeste la 180C. Se tapeteaza cu unsoare si faina o tava rotunda. Crusta: Faina se amesteca impreuna cu sarea si zaharul, apoi se face o gaura in mijloc si se pun cubuletele de unt. Aluatul se framanta cu degetele infainate bine, pentru a evita cat mai mult contactul...
Chiftelute in sos de mazare
[La foc mic] Ceapa se taie fideluta si se caleste. Cand se moaie se adauga si mazarea si se adauga apa cat sa se acopere. Se pune putina sare si lasam sa fiarba pana cand se moaie boabele de mazare. Intre timp pregatim sosul: faina se amesteca bine cu bulionul si smantana pana cand nu mai...
Pui cu sos de struguri si fasole verde
Pieptul de pui se taie cubulete, se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie incingem 2 lg de ulei si rumenim bine carnea cu usturoiul usor zdrobit. Cand e gata, scoatem puiul din tigaie. Intr-o oala, punem apa la fiert cu putina sare si fierbem fasolea pastai, apoi o scurgem de apa. Boabele de...
Gnocchi cu pui in sos rosu
Pieptul de pui se taie felii subtiri de cca 3cm lungime, se sareaza si se pipereaza si se lasa in sosul de soia cca 30min. Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se curata de coaja cat sunt inca fierbinti pentru a se putea zdrobi usor, apoi se adauga sarea, oul si faina. Trebuie sa rezulte...
Piept de pui pe pat de cartofi
Cartofii se taie cubulete mici, se condimenteaza cu sare, piper, boia si ulei de masline si se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Puiul se sareaza, se pipereaza si se condimenteaza cu oregano si se aseaza peste cartofi. Tava se da la cuptor la 200C pentru cca 25min, pana cand cartofii devin...
Stroganoff
Carnea spalata si scursa se taie in cubulete de 3cm si se caleste in ulei pana cand scade toata apa ce iese din ea si se rumeneste. In uleiul ramas se adauga putin unt si se caleste ceapa taiata solzisori. Se stinge cu boia, bulion, supa sau apa fierbinte cu putin Knorr (0.5litri). Se introduce...