S-au intalnit puiu', porcushoru' si vacuta in cuptor la taclale :))
Punem carnea si legumele (in afara de 1 capatana de usturoi si morcovii baby) la fiert in apa cu vegeta, sare si boabe de piper si tinem la foc mic pana ce carnea e fiarta. Cea de pui se poate scoate mai repede.
Apoi taiem carnea de porc si vita felii si o condimentam pe toata cu sare si piper. In vasul pentru cuptor punem 100 ml din supa in care a fiert carnea si vinul, apoi asezam carnea si o presaram cu cimbru. Asezam morcovii baby si cateii de usturoi ramasi printre feliile de carne si dam tava la cuptor pana se rumeneste bine. Din cand in cand, scoatem tava din cuptor si stropim carnea cu sosul format.
Legumele se paseaza si se mazgaleste carnea cu sosul format la servire :)
1
Restul de supa se poate tine pentru o supa delicioasa cu taitei sau galuste.
2
Eu am servit cu pireu de cartofi si salata verde.