Rinichii si ficatul se spala si se pun la fiert.
Separat se fierbe si pulpa de porc, taiata cuburi.
Ceapa se curata de coaja, se spala, se toaca si se caleste in 3 linguri ulei.
Maruntaiele impreuna cu carnea se dau prin masina de tocat carne si apoi se amesteca cu patrunjelul tocat...
Ficateii se curata de pielite, se spala si se pun la fiert.
Cele 5 oua fierte se curata de coaja si se taie bucatele (eu am taiat bucatele mai mari pentru a evita sfaramarea lor).
Ceapa si usturoiul se spala si se taie marunt. Patrunjelul si mararul se curata de codite, se spala si se toaca...
Fleicile de carne se spala, se sterg cu un prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper pe fiecare parte.
Se pregateste un sos din miere, sosul de soia, mustar si boabele de mustar si cu ele, cu ajutorul unei pensule, se unge, pe ambele parti, fiecare felie de carne. Se lasa...
Carnea de vita se taie felii (mai grosute) si se pun la prajit, in ulei incins, pentru 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul, un pahar cu apa, foile de dafin, boabele de mustar, boabele de piper, si restul condimentelor.
Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, la foc mic, pana scade...
Patrunjelul se spala, se curata de codite si se toaca marunt.
Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper.
Cascavalul se taie bucatele mici.
Se formeaza bile de carne, apoi se pune in mijloc cate o bucatica de cascaval si apoi se da...
S e spala copanelele (eventual se curata daca mai este nevoie), se condimenteaza cu toate cele enumerate mai sus, se adauga o canita cu apa cat sa le acopere, si 2-3 linguri ulei si se lasa la frigider peste noapte, ca sa se intrepatrunda aromele mai bine. A doua zi, se asaza frumos intr-o...
Cascavalul si kaizerul se taie bucatele. Se pun fleicile in folie alimentara si se bat ca pentru snitele. Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper si condiemente pentru porc. Se asaza peste ele bucati de kaizer si cascaval si se ruleaza cu grija.
Rulourile se invelesc in folie de...
Fleicile de porc se condimenteaza cu sare si piper si se asaza intr-un vas uns cu ulei, se asaza si cateii de usturoi, taiati feliute si o ceasca cu apa si se da la cuptorul preincalzit la 225 de grade C, timp de 35 de minute. La jumatatea timpului, se intoarce friptura.
Intre timp, se...
Se fierbe carnea de vita
Separat se pune la calit, in ulei incins, ceapa taiata marunt
Cand ceapa devine sticloasa, se adauga peste ea carnea de vita fiarta, o canita cu apa, pasta de tomate, si condimentele
Se lasa la foc mic, pana cand ceapa este gata si sosul a scazut atat cat va...
- se curata ficateii de pielita, se spala si se pun la scurs
- intr-un castron se face un amestec din oua si faina si se condimenteaza cu delikat
- consistenta amestecului trebuie sa fie ca de clatite
- se trece fiecare ficatel prin acest amestec si se pune la prajit in ulei incins
- se...
- se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare
- se taie ceapa si se pune la calit
- se curata ciupercile, se spala, se taie si se adauga peste ceapa si se lasa impreuna la calit 5-10 minute
- se adauga pasta de tomate, orezul si aproximativ 4 cani cu apa
- se...
- se taie carnea bucati, se spala si se pune la fiert
- cat timp fierbe carnea, curatam prazul, il spalam si il taiem rondele
- curatam bine de spuma apa in care fierbe carnea, si cand carnea este aproape fiarta, adaugam si prazul
- cand este fiert si prazul adaugam pasta de tomate,...
Cum se prepara Crispy Strips la cuptor, reteta usoara si delicioasa:
- fulgii de porumb se pun intr-o punga si se maruntesc partial- eu i-am maruntit putin, cu ajutorul ciocanului de snitele
- intr-un bol se bat ouale cu laptele si condimentele, sarea si piperul
- separat faina se pune...
Legumele se curata de coaja, se spala si se dau prin masina de tocat carne sau la robot, si se amesteca cu carnea tocata si cu oul
In cazul in care compozitia este prea moale se adauga 2-3 linguri de faina
Se adauga sare si piper si compozitia este gata
Se modeleaza chiftelutele si...
- carnea se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele - se condimenteaza fiecare felie de carne cu sare si piper - separat se sparg ouale, se adauga sare, piper, oregano si se amesteca - se adauga apoi faina si se omogenizeaza - trebuie sa rezulte ca un aluat de clatite putin mai...
Carnea de porc se taie bucati si se pune la prajit intr-o tigaie, in ulei incins
Cand carnea si-a schimbat culoarea pe toate partile, se adauga apa si vinul, lasand sa fiarba la foc mic pana se inmoaie carnea
Separat, intr-un vas se face amestecul din uleiul de masline, mustar, sare si...
Drob de porc
Rinichii si ficatul se spala si se pun la fiert. Separat se fierbe si pulpa de porc, taiata cuburi. Ceapa se curata de coaja, se spala, se toaca si se caleste in 3 linguri ulei. Maruntaiele impreuna cu carnea se dau prin masina de tocat carne si apoi se amesteca cu patrunjelul tocat...
Drob mozaic din ficatei de pui
Ficateii se curata de pielite, se spala si se pun la fiert. Cele 5 oua fierte se curata de coaja si se taie bucatele (eu am taiat bucatele mai mari pentru a evita sfaramarea lor). Ceapa si usturoiul se spala si se taie marunt. Patrunjelul si mararul se curata de codite, se spala si se toaca...
Cotlet de porc cu miere si mustar
Fleicile de carne se spala, se sterg cu un prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper pe fiecare parte. Se pregateste un sos din miere, sosul de soia, mustar si boabele de mustar si cu ele, cu ajutorul unei pensule, se unge, pe ambele parti, fiecare felie de carne. Se lasa...
Friptura de vita cu garnitura de cous cous
Carnea de vita se taie felii (mai grosute) si se pun la prajit, in ulei incins, pentru 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul, un pahar cu apa, foile de dafin, boabele de mustar, boabele de piper, si restul condimentelor. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, la foc mic, pana scade...
Chiftelute din piept de pui cu cascaval
Patrunjelul se spala, se curata de codite si se toaca marunt. Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper. Cascavalul se taie bucatele mici. Se formeaza bile de carne, apoi se pune in mijloc cate o bucatica de cascaval si apoi se da...
Copanele marinate la cuptor
S e spala copanelele (eventual se curata daca mai este nevoie), se condimenteaza cu toate cele enumerate mai sus, se adauga o canita cu apa cat sa le acopere, si 2-3 linguri ulei si se lasa la frigider peste noapte, ca sa se intrepatrunda aromele mai bine. A doua zi, se asaza frumos intr-o...
Rulouri din carne de porc
Cascavalul si kaizerul se taie bucatele. Se pun fleicile in folie alimentara si se bat ca pentru snitele. Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper si condiemente pentru porc. Se asaza peste ele bucati de kaizer si cascaval si se ruleaza cu grija. Rulourile se invelesc in folie de...
Friptura de porc in sos dulce acrisor
Fleicile de porc se condimenteaza cu sare si piper si se asaza intr-un vas uns cu ulei, se asaza si cateii de usturoi, taiati feliute si o ceasca cu apa si se da la cuptorul preincalzit la 225 de grade C, timp de 35 de minute. La jumatatea timpului, se intoarce friptura. Intre timp, se...
Muschi de vitel in sos de ceapa
Se fierbe carnea de vita Separat se pune la calit, in ulei incins, ceapa taiata marunt Cand ceapa devine sticloasa, se adauga peste ea carnea de vita fiarta, o canita cu apa, pasta de tomate, si condimentele Se lasa la foc mic, pana cand ceapa este gata si sosul a scazut atat cat va...
Ficatei imbracati
- se curata ficateii de pielita, se spala si se pun la scurs - intr-un castron se face un amestec din oua si faina si se condimenteaza cu delikat - consistenta amestecului trebuie sa fie ca de clatite - se trece fiecare ficatel prin acest amestec si se pune la prajit in ulei incins - se...
Orez sarbesc
- se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare - se taie ceapa si se pune la calit - se curata ciupercile, se spala, se taie si se adauga peste ceapa si se lasa impreuna la calit 5-10 minute - se adauga pasta de tomate, orezul si aproximativ 4 cani cu apa - se...
Mancare de praz cu carne de vita
- se taie carnea bucati, se spala si se pune la fiert - cat timp fierbe carnea, curatam prazul, il spalam si il taiem rondele - curatam bine de spuma apa in care fierbe carnea, si cand carnea este aproape fiarta, adaugam si prazul - cand este fiert si prazul adaugam pasta de tomate,...
Crispy Strips la cuptor, reteta usoara si delicioasa
Cum se prepara Crispy Strips la cuptor, reteta usoara si delicioasa: - fulgii de porumb se pun intr-o punga si se maruntesc partial- eu i-am maruntit putin, cu ajutorul ciocanului de snitele - intr-un bol se bat ouale cu laptele si condimentele, sarea si piperul - separat faina se pune...
Chiftelute cu pesmet
Legumele se curata de coaja, se spala si se dau prin masina de tocat carne sau la robot, si se amesteca cu carnea tocata si cu oul In cazul in care compozitia este prea moale se adauga 2-3 linguri de faina Se adauga sare si piper si compozitia este gata Se modeleaza chiftelutele si...
Snitele de porc cu cascaval si pesmet
- carnea se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele - se condimenteaza fiecare felie de carne cu sare si piper - separat se sparg ouale, se adauga sare, piper, oregano si se amesteca - se adauga apoi faina si se omogenizeaza - trebuie sa rezulte ca un aluat de clatite putin mai...
Porc aromat la tigaie
Carnea de porc se taie bucati si se pune la prajit intr-o tigaie, in ulei incins Cand carnea si-a schimbat culoarea pe toate partile, se adauga apa si vinul, lasand sa fiarba la foc mic pana se inmoaie carnea Separat, intr-un vas se face amestecul din uleiul de masline, mustar, sare si...